Hallå där

Har det varit bra i helgen?

Vi har haft en fin helg.
I lördags var vi iväg och fixade lite saker och handlade och i söndags var jag och dotter på bio som vanligt.
Förra helgen var vi inte på bio för det fanns inga nya filmer att se.
Men igår var vi och såg en film som heter ”Snowtime 2”

Dottern tyckte den var bra. Jag gillade den med, men inte en favorit.
Filmen fick 4 poäng av 5 (av dottern).

Efter filmen var dottern hungrig och ville äta på Burger King. Så vi ställde oss i kö… en efter en ploppade in framför mig i kön… helt ogenerat. Jag förstår inte att de inte skäms!!!
Tillslut var det min tur men framför mig stod de som beställt innan då deras mat inte låg på brickorna ännu. Hon i kassan säger ”Nästa kan beställa”. DÅ ÄR DET EN MAN BAKOM (!!!) MIG SOM BESTÄLLER ÖVER MITT HUVUD!!!!
Jag tittade på henne i kassan och hon förstod att jag var FÖRE honom men ÄNDÅ låter hon honom beställa först. Då sa jag till dottern att vi struntar i att äta där och äter hemma istället.

Samma händer på toaletterna här oxå, man står i kö för att gå in på toaletten och då går en och en före in på toaletten.
Igår på bion så var den en som KNACKADE på toaletten när vi var där inne (alltså det var flera bås), ja men va bra att du knackar, jag ska avbryta och gå ut och ge dig förtur… asså skäms folk inte???

Det som stör mig mest är att jag inte kan säga åt dem.. sluta trängas din idiot!!! Jag ska se till att lära mig säga det!!!
Så tröttsamt!!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  1. Elisabet
    11 mars, 2019 / 22:56

    Ja det är jobbigt när man inte kan uttrycka sig ordentligt för att kunna reagera snabbt……. Är det svårt att lära sig turkiska? Hur mycket kan du tala?

  2. 18 mars, 2019 / 17:55

    Jag blir så arg när folk tränger sig förbi mig och det är uppenbart att de faktiskt ser mig. Hade jag vart med om det du skrev om i Burger King-kön hade jag kokat. Inte nog med att personen bakom dig är en idiot, att hon i kassan besvarar honom och tar hans beställning är för jäkla dåligt. Hon skulle bett mannen vänta och tagit dig, jag hade inte klarat av att säga till där. Men vad bra att ni gick därifrån och inte beställde, förhoppningsvis fattade personalen. Synd om dottern som såg fram emot maten där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X