Jag och Sporten

/// Detta inlägg görs i samarbete med JackpotCity ///

Mitt första minne av sport och aktivitet var när jag var ca 4-5 år och började på Jazzdans. Jag minns till och med att min danslärare hette Peggy. Jag kommer inte varför jag slutade på dansen men jag tror det var att jag åkte till min pappa och inte kunde vara med på flera träningar och när jag kom hem så ville jag inte gå tillbaka.

När jag sen var lite äldre så gick min bästa kompis på Gymnastik så då började vara med på hennes träningar. Den här kompisen gick även på Friidrott så då började jag där med. Men mitt intresse för detta dog ut och jag slutade tillslut.

Jag har inte varit en fotbollstjej eller gillat att vara med i lagsporter. Jag hade rätt dåligt självförtroende som yngre och kände att var jag inte tillräckligt bra så drog jag ner alla i laget genom att inte prestera som de förväntat sig.

Men enskild sport har jag gillat som tex. Bordtennis, tennis, badminton, friidrott grenar osv.

Som mamma till fem barn har jag fått vara med vid mycket olika testing av sport. Mina barn har provat Basket, fotboll, dans, gymnastik, Taekwondo och så vidare.
Den sport som hänger kvar hos mina barn är fotbollen. Ena sonen tränar nu i två lag och har träning varje dag + matcher varje vecka och det är verkligen något som han brinner för. Han älskar även att se på fotboll och det gör han med sin pappa så fort det är någon bra match på tv (vilket det verkar vara varje kväll…. haha)
Jag gillar inte att titta på fotboll så värst mycket, om det inte är en stor match typ EM eller VM och det är Sverige som spelar.

De gånger jag tycker det är roligt att följa en fotbollsmatch (utan att det är VM) är när jag har tittat på oddsen och sen bettat på den jag tror ska vinna. Då om någon gång är jag fast i en match, då sitter jag och skriker högre än min man i soffan.
Har du bettat i sport? Vilken sport var det?
Här kan man se de 10 mest populära sporterna som vi svenskar bettar på. Jag har vunnit några gånger när jag har satsat på fotboll. Oftast är det då helt ”fel” lag som har vunnit för jag kan inget om sport och har haft en otrolig tur som vann.

Följ:

3 Kommentarer

 1. 25 mars, 2019 / 08:47

  Själv spelade jag handboll i 10 år.
  Bettade mycket på fotboll förr (typ vid VM och sådant) men nu för tiden spelar jag inte öht då det inte passar mig.

 2. 25 mars, 2019 / 09:53

  Jag har testat lite av varje men ridning är min favorit. Det som många inte tänker på med ridning ät att man tränar hela kroppen när man sitter på hästryggen. Sen tycket jag att det är kul att se på hockey och fotboll. Men mest hockey.

 3. 25 mars, 2019 / 10:09

  Vi är riktiga sportnördar här hemma och att betta när det kommer till både fotboll, ishockey och trav är vardag. Älskar när vi sitter bänkade framför travet på lördagarna hela familjen. Det finns ett stort grundintresse bakom alla de tre sporterna och vi har både spelat, håller på ett lag och haft hästar och det tycker jag gör spelandet fint och genuint på något vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X