Beach 2019

/// Inlägget görs i samarbete med CBD olja ///

Mars är snart slut och det betyder att en fjärdedelar av året är slut. Det går verkligen för fort känner jag!
Sommaren är snart här och jag längtar samtidigt som jag känner ett vemod att det betyder att sommaren snart är över eftersom månaderna rullar på i rasande takt.

Jag har den här vintern verkligen bara ätit skit och gått upp massor i vikt. Men det är slut med det nu, jag vill verkligen våga ligga på stranden och njuta utan att känna mig osäker.
Jag vet att ingen bryr sig om hur jag ser ut, precis som jag inte bryr mig om hur någon annan på stranden ser ut. Men det är väl en självförtroende grej.

Så, jag har börjat äta nyttigare, jag tränar varje dag allt från långa promenader ute till träning inne. Kilona rasar inte direkt men sakta men säkert går det i alla fall åt rätt håll och det känns super att jag nog kommer att hinna till ”mål” innan det är dags att dra på bikinin.

Hjälp för min hy

Men en annan sak som blivit värre är min hy. Vet inte om det är pga. att jag slutat med allt skräp och all smuts i kroppen liksom sipprar ut genom porerna?
Jag har provat allt från billiga krämer från vanliga butiker till dyra produkter som i olika steg ska rengöra huden osv. Men det blir inte bättre och det är så frustrerande… Jag är långt i från tonåring och jag har finnigare hud nu än då.

CBD för många ändamål

Jag frågade i en skönhetsgrupp på nätet om detta och fick många rekommendationer om att prova CBD olja till huden! Så jag har läst på lite och det låter lovande. Inte bara för min hud utan även för mitt inre mående och den stress jag ofta känner dagligen.

CBD olja kan även vara bra för:

 • Sömnproblem.
 • Depression.
 • Ångest
 • Bipolaritet.
 • Stress.

CBD är fritt från THC och är lagligt

Vet att vissa tänker men det är ju från Hampa växten och blir man inte påverkad/hög om man tar detta.
Svar: NEJ
Oljan som säljs på hälsokosten är framtagen från en industrihampa. Den är befriad från THC (det ämne som gör att man blir påverkad) och är godkänd av EU. Man blir alltså inte påverkad av att ta CBD olja.

CBD kräm för akne

Bilderna i det här inlägget är lånade från CBDolja.nu

Följ:

2 Kommentarer

 1. 27 mars, 2019 / 03:47

  det är ju bättre om et går akta framåt
  vi hoppas den är så bra om de säger kram kram
  Ullie postade nyligen…Hur galet är inte det?!My Profile

 2. 28 mars, 2019 / 00:19

  Jag förstår hur du tänker att man gärna vill se fin ut, du ska självklart göra som du vill men är säker på att du ser fin ut. Men det är ju det där med självkänsla… Jag har hört mycket om den där oljan att den ska vara bra 🙂 Kram fina <3
  Amanda postade nyligen…Grymt god matMy Profile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X