Lekplats hemma i Trädgåren?

/// Detta inlägg görs i samarbete med bygghemma.se ///

Är det något jag inte tycker om så är det att hänga på olika lekplatser. Tycker tiden går så sakta. Självklart offrar jag mig för mina barns skull och vi stannar ofta i någon lekpark när vi är på väg hem från förskolan. Men det är inte ofta som jag vill spendera en hel lördagsförmiddag i parken.

Men mina barn ÄLSKAR att vara ute och leka, är vi inne en hel dag får de fnatt och klättrar på väggarna. Så ut måste vi!!

Jag har försökt skapa en rolig lekplats för mina barn i vår trädgård och det är väl nästan klart. Barnen är i alla fall ute och leker och är glada medan jag kan dricka en god kopp kaffe i lugn och ro utan att lyssna på andras barn (det räcker med mina egna… haha)

Vi har en rutchkana, gungbräda, studsmatta och en liten sandlåda.

Där de leker mest är i sandlådan och tyvärr är den för liten. Vi köpte den när Emir var bebis men nu är ju han 3 år och Selin är snart 7 år. Så de får sitta utanför och gräva.

Bilder på vår fjuttiga sandlåda.

Jag har letat runt efter en större sandlåda, en mer rejäl. Där båda barnen och kanske en kompis kan leka tillsammans.

Jag såg på Bygghemma.se att de har fina sandlådor och det är precis sån här jag vill ha!!!

Den här hade ju varit drömmen!!!
Klicka på bilden så kommer du direkt till den här sandlådan!


Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X