Sommarplaner

/// Detta inlägg görs i samarbete med separett.com ///

Jag minns när jag var liten och vi åkte till landet med min pappa. I det huset fanns ingen toalett, bara ett uthus som jag var livrädd för. Det luktade vidrigt, fullt med flugor och jag var livrädd för att något skulle komma upp från hålet och dra ner mig i sörjan. Ihh.. får rysningar när jag tänker på det.

En annan gång var vi på en camping på Öland. Vi bodde då i en husvagn utan fungerande toalett och vi var tvungna att gå till stora huset där det fanns duschar och toaletter där man med en polett fick ta en dusch eller använda toaletterna.
Även fast det var riktiga toaletter så tyckte jag att det var jobbigt att gå på dem pga. att det var alltid kö utanför och man fick stressa in och ut.

Jag har alltid sagt att om jag åker och campar eller hyr husbil/husvagn så SKA det finnas en fungerande toalett i stugan eller husbilen vi bor i.
Inte bara för min skull utan även för mina barns skull.

Hittar du din drömstuga men det inte finns ett fungerande avlopp så låt inte det krossa dina drömmar. Det finns flera riktigt bra lösningar. Hos separett kan du hitta flera olika alternativ beroende på vad du är ute efter, och till ett mycket bättre pris än att dra in vatten/avlopp/el i stugan.

Den toalett jag tycker verkar mest intressant är förbränningstoaletterna. De är lätta att installera och förbränner ”avfallet” så slut resultatet blir aska. Luktfri aska. Som man sedan kan sprida ut precis var som helst utan att behöva känna obehag (om man som mig är känslig mot dofter).

Vill man ha ett lite billigare alternativ så finns en frystoalett som istället för att bränna avfallet fryser ner det och på så vis göra det luktfritt. När det är dags att tömma så tar man bara behållaren och tömmer på en lämplig plats och allt utan att känna några dofter!

För att läsa mer om olika fritidstoaletter besök Separett’s sida

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X