This and that

Hur har er helg varit?
Vi har tagit det lugnt, det blev ingen bio för oss den här helgen heller tyvärr 🙁 Dottern var sjuk hela förra veckan och hon var fortfarande inte helt okej i helgen. Hon är snorig och hostar massor, så jag tänkte att det är bäst vi stannar hemma. Jag skulle i alla fall inte vilja ha en unge som sitter och hostar mig i nacken på biosalongen.

Födelsedagar i veckan

På onsdag fyller mina tvillingar 15 år!
Helt sjukt hur stora de har blivit helt plötsligt!
Måste i alla fall till affären i morgon och köpa ingredienser till en tårta.
Har ni några tips på goda fyllningar?

Idag kom mitt paket med produkter till ansiktet. Jag beställde tre stegs kittet från Clinique i full-size. Har använt dem ett tag nu och min hy har blivit jätte fin. Jag har fått oljig hud sen ett år tillbaka ungefär och jag har provat lite olika produkter men det verkar som att Clinique är bäst för mig.
Jag har varit ”finn-fri” i 2 månader men så tog mitt ansiktsvatten slut och plopp plopp så har finnarna kommit sakta men säkert, en efter en.

Så nu har jag bestämt mig att köra på detta och beställde så jag har ett tag framöver. Det är ju inte jätte billigt så jag har köpt deras små prov-kit som kostar va 200 kr och då får man tre små produkter som räcker i ca 1 månad.

När paketet kom blev jag orolig. Kartongen var blöt och mosig och luktade ansiktsvatten.
Fotade för att kunna reklamera om allt hade runnit ut.

Men som tur var var det inte så mycket som hade läckt ut, utan det var väl ca 1 cm av innehållet. Jag kanske borde reklamera, men jag vill inte vänta på att få ny.

Så här små var de jag brukade beställa förut… haha… men de räckte faktiskt i en månad ungefär.


Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 16 april, 2019 / 09:16

  Vad tråkigt att hon Va sjuk ☺️ Grattis till dina tvillingar som fyller år har aldrig provat det märket men kanske borde göra de ☺️

 2. 16 april, 2019 / 09:42

  Låter som en skön helg, tråkigt med bion bara! Sjukt va tiden går fort. Själv älskar jag dumlefluff i tårta, hehe.
  tråkigt att det läkt ut lite :/

 3. 16 april, 2019 / 13:16

  Vad tråkigt att dottern blev sjuk så bio besöket blev inställd. Det är så tråkigt när paketen är trasiga när dom kommer fram. Tur att det inte var så mycket som hade runnit ur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X