Senaste gången någon gjorde mig glad…

Jag är med i Madeleines april utmaning.
Vill du oxå vara med? 
Besök Madeleines blogg

16 April -Senaste gången någon gjorde mig glad

Det krävs inte mycket för att göra mig glad nu för tiden.
Det absolut senaste som gjorde mig glad var i söndags när min man tog oss ut på middag på vår favorit restaurang. Haha… vi brukar alltid planera sånt så när det kommer oplanerat blir jag alltid lika glad. Jag älskar mat 😉

Annars blev jag glad för några dagar sen när mig 3 åring kom in med en ros som han plockade i trädgården och gav mig. När jag tog den så bockade han och såg så glad ut.


När gjorde någon dig glad senast?Följ:
Dela

12 Kommentarer

 1. 16 april, 2019 / 15:14

  jag är inte med i bloggutmaningen. men tycker om att läsa era utmaningsinlägg ni som är med. härligt bli glad när din son kom in med en ros. senast jag blev glad så fick jag reda på att jag ska snart flytta till ny lss boende

 2. 16 april, 2019 / 18:48

  Så mysigt att gå ut och äta! Och spontant är nästan alltid bäst 🙂

 3. 16 april, 2019 / 20:21

  Det är fint att det inte krävs så mycket för att göra en människa glad, då får man ju vara glad oftare! Gud så härligt med en liten överraskning, vilken är din favoritrestaurang? ❤️

 4. 16 april, 2019 / 22:32

  Vad söt, kan tänka mig hur han såg ut när han kom med rosen och bockade efteråt:). Min fru gör mig alltid glad när hon kommer hem efter jobbet:).

 5. 16 april, 2019 / 22:59

  Din man är förvisso härlig som fixade ett restaurangbesök för er men ärligt, en ros från lillprinsen; det är så fint och kärleksfullt tänkt av honom. Sånt kan hålla mig glad i flera dagar!

 6. 16 april, 2019 / 23:08

  Men åh, det var ju det gulligaste jag läst! Inte nog med att han kommer in och ger dig en ros – han bockar också. Sötnosen då 🙂

 7. 16 april, 2019 / 23:24

  Så mysigt att bli överaskad och bli bjuden på restaurang ❤
  Vilken goding som kom med en ros ❤ Han blir en riktig charmör när han blir stor ❤

 8. 17 april, 2019 / 04:48

  Jag blir också glad lätt och överraskning med restauranger är ju alltid trevligt. Vilken gullig unge 🙂 Kram

 9. 17 april, 2019 / 10:55

  Va fint utav han att ta ut er på ditt favoritställe :)?

 10. 17 april, 2019 / 11:29

  Vilket fint inlägg, nyttigt att uppmärksamma vad som gör en glad 🙂 Senast jag blev så där riktigt glad var nog i förrgår när min 2-åring gick med på att jag fick läsa bok för henne. Första gången någonsin, haha! Hon ska alltid bara läsa själv och har en vilja av stål, så det här kändes som ett framsteg ? Apropå restaurang längtar jag tills hon blir äldre och det går att ha med henne på sådant utan att det urartar till fullständigt kaos?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X