Hitta rätt kort

/// Detta inlägg görs i samarbete med Kortio.se ///

Nuförtiden handlar man sällan med kontanter och det verkar som att butiker osv. föredrar att man betalar med kort.
Jag tycker detta är super smidigt och samtidigt kan man ha olika budget för olika utgifter lätt och separat på olika kort.
Tex. ett matkonto, ett nöjeskonto, ett lönekonto, bensinkonto osv och på det sättet kan man lättare se vart pengarna går.

Men vad för kort är bra och vad är mindre bra?
Vilket kort lönar sig att ha med på resan, där är avgifter för uttag och så rätt så viktigt och kan skilja sig mycket mellan olika banker och kortutgivare.

Kortio är en helt oberoende sajt där du kan svara på några frågor och du får upp ett gäng med alternativ som passar dig och dina behov.

Utifrån mina svar så passar IKANO kreditkort mig bäst och när jag läser om kortet och dess fördelar/nackdelar så kan jag inget annat än att instämma.

Jag älskar att få bonus när jag handlar. Det får ofta när man har bonuskort i olika butiker. Men tänk att få bonus på allt man köper – bonus när man tankar, bonus när man köper en resa osv. bästa som finns är ju att tjäna på det man köper.

En annan bra sak är att du på kortio kan jämföra lån, vilket ställe är bäst att få lån ifrån när du tex. ska renovera badrummet? Eller köpa en bil?

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X