Pannkaka och ärtsoppa?

Jag är med i Madeleines maj utmaning.
Vill du oxå vara med? 
Besök Madeleines blogg

2 maj – Torsdagen är känd för ärtsoppa och pannkaka, så äter du det idag?

Tyvärr blir det varken ärtsoppa eller pannkakor här hemma idag. Ärtsoppa var det värsta jag visste när jag var liten, den där mjöliga konsistensen gick inte. Jag har faktiskt ALDRIG lagat ärtsoppa själv, har fått för mig att det är svårt och tidskrävande?

Pannkakor däremot älskar vi här hemma, men det blir inga pannkakor idag. Varför?
För jag orkar inte stå och steka en miljard… haha!! Med två femtonåringar så måste man steka en hel del för de äter ju inte bara till de blir mätta utan det ska typ spruta ur öronen på dem innan de är nöjda 😉

Nä, idag blir det något med köttfärs… har inte bestämt vad ännu dock.

Följ:

1 kommentar

  1. 4 maj, 2019 / 22:13

    Det är bra att det kommer svalare perioder, vår skog och mark behöver det, så vi får vänta lite på sommaren tycker jag, skynda lite långsamt
    Marie postade nyligen…Promenad i Örebro centrumMy Profile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X