Då var jag riktigt förbannad

Jag är med i Madeleines maj utmaning.
Vill du oxå vara med? 
Besök Madeleines blogg

5 Maj – Då var jag riktigt förbannad

Sist jag blev riktigt förbannad var för ca 1 vecka sen då vi såg en kille i 20 års åldern med en liten söt valp. Han hade valpen i sele vilket var super bra… men valpen ville inte gå så han drog bebisen efter sig… sen lyfte han kopplet och dinglade hunden som i en gunga… och inte lugnt utan så valpen måste ha blivit rädd, fort, fram och tillbaka!

Jag kunde inte hålla tyst utan sa åt honom att sluta och han blev helt illröd i ansiktet och tog upp valpen och bar den i famnen. Jag vet inte men det verkar som att han trodde att han var cool som ”lekte” så med hunden och blev lite chockad när man inte tyckte det!

Hoppas att han inte gör om samma sak igen…!!!

Följ:

1 kommentar

  1. Annica
    5 maj, 2019 / 20:32

    Det gjorde du absolut rätt i, hatar när man ser någon göra illa hundar/ djur ? hoppas ni har det bra i solen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X