Vardagslyx

/// Detta inlägg görs i samarbete med Virab ///

Jag minns när jag växte upp att min kompis hade världens lyxigaste badrum. De hade en bidé, bubblebadkar och en handdukstork. Jag var så impad över deras badrum och tog alltid tid på mig när jag behövde låna toaletten. Jag förstod aldrig riktigt hur en bidé fungerade, men lyx, lyx, lyx, tänkte jag.

Sen när jag blev äldre så har jag alltid tänkt att när jag får bestämma hur jag ska ha det hemma så ska jag ha alla de tre sakerna, en bidé, bubbelbadkar och en handdukstork. Jag har ändrat mig angående bidén, känner inget behov av att ha en sån och de tar mest bara onödig plats kan jag tycka. Men ett bubbelbadkar och handdukstork finns kvar på min lista 🙂

Vi har planer på att slå ut väggen mellan vår tvättstuga och badrum och istället göra ett större badrum så vi får plats med ett badkar, och jag ska självklart ha en snygg handdukstork också. Så skönt att kliva upp från ett varmt bad och ta på sig en stor varm handduk när det är kallt i luften runt om.

Ett stort utbud

Hos Virab finns ett stort utbud av dessa och jag har sett några favoriter som jag kan tänka mig ha i vårt badrum. Virab har funnits i branschen i 25 år och det känns tryggt för då får man verkligen bra grejer.

Deras utbud är fantastiskt och det finns garanterat en handdukstork som passar alla badrum. Och tycker du att det verkar krångligt att installera, dra vatten osv. så nej de behöver inte vara kopplade till vatten, det finns de som går på el!!

Dessa har jag fastnat för:

Går ni i badrums tankar vad gäller renovering eller kanske en uppgradering så tycker jag absolut du ska kika in hos Virab.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X