Cykelkraft

/// Detta inlägg görs i samarbete med Cykelkraft.se ///

Vad är mer vår och sommar än när man tar fram sin cykel efter det långa vintern?
Tror inte det finns något som känns mer glädjande. När man tar fram den så vet man att NU väntar några härliga månader av värme.

Min senaste cykel var en riktig tant cykel, modern men med tant look och jag älskade den!! Jag köpte en cykeldator till så jag kunde hålla koll på avstånd, hastighet osv. och det gjorde mina turer ännu roligare.

En sån här hade jag

Klicka på bilden så kommer du direkt till denna cykeldator.

Tyvärr så blev min älskade cykel stulen andra sommaren som jag hade den. Det stod utanför vår dörr och när jag på morgonen skulle cykla mina 6 km till jobbet så var den puts väck. Så snopet och trist då jag precis hade börjat få in rutinen att cykla varje morgon och eftermiddag till och från jobbet.

Tyvärr hade jag inte råd att köpa mig en ny cykel precis då.

Men skulle jag köpa mig en ny cykel så blir det samma modell igen. En “tantcykel” med korg på styret så man kan ha sin väska eller en kasse med mat osv.

På Cykelkraft finns ett otroligt stort utbud med cyklar och allt från min favorit modell till den mer moderna looken.

Har du en cykel?
Om inte, vad för cykel skulle du vilja ha om du får välja fritt?
Väljer du en sån “klassisk” modell som jag gillar eller vill du ha en mer sportig typ mountainbike? Eller kanske något helt annat?

Här är min favorit. Jag älskar det bruna och naturvita/cremefärgen:

Skeppshult Natur Premium dam 7-växlad 

Får jag drömma fritt så hade jag valt en cykel med elmotor på så man fixar backarna lite lättare 🙂

Crescent Elora matt biege
Följ:

11 Comments

 1. Profilbild 20 maj, 2019 / 22:04

  Jag har en sån riktig tant cykel med korg där framme. Jag älskar den 🙂
  Sån frihet med cykel. Cyklar flera dagar i veckan. Så härligt.

 2. Profilbild 20 maj, 2019 / 22:24

  Det är så otroligt skönt att cykla. Har en sjösala, ser ut lite som en “kärringcykel”. Men skulle gärna vilja ha en elcykel, men är ju så himla dyrt med en sån.

 3. Profilbild 20 maj, 2019 / 22:49

  Fy vad trist att få cykeln stulen så där. Jag skulle också gärna komma in i rutinen att cykla varje dag till jobbet. Men det måste ju passa med min övriga träning också. Tror egentligen det mest sitter i huvudet. Jag måste ju inte alltid cykla i racerfart bara för att jag cyklar. Det går ju att “myscykla”. 🙂

 4. Profilbild 20 maj, 2019 / 23:22

  Jag har liknande cykel från Sjösala och den är så bra. Samt läckert med vit el beige cykel, jag har en svart

 5. Profilbild 21 maj, 2019 / 00:16

  Vad tråkigt att den blev stulen :/ Att inte folk kan låta andras saker vara.. Jag har en cykel men ska nog köpa mig en ny 🙂

 6. Profilbild 21 maj, 2019 / 00:16

  Vad tråkigt att den blev stulen :/ Att inte folk kan låta andras saker vara.. Jag har en cykel men ska nog köpa mig en ny 🙂 Kram kram

 7. Profilbild 21 maj, 2019 / 07:49

  Jag har ingen cykel min gick sönder som jag hade ! Men jag är sjukt sugen på att köpa en ! Går ju så mycket snabbare att komma till ställen så slipper man gå 😀 ! & sen är de ju så himla skönt att cykla

 8. Profilbild 21 maj, 2019 / 08:56

  Jag skulle vilja ha en cykel, men har inget ställe att ställa den på där jag bor o är rädd för risken att den blir stulen så jag har än sålänge avstått att köpa mig en…. det är inte skoj att komma ut o någon har visat en brist på respekt för andra personers egendom.

  Ha en fin dag.

 9. Profilbild 21 maj, 2019 / 13:57

  Usch, så trist att cykeln blev stulen! Min sons cykel blev också stulen och sen hittade vi den några dagar efteråt helt söndertrasad :/ tänk om folk kunde låta bli andras saker!

  • Profilbild
   Jenny
   Författare
   22 maj, 2019 / 18:36

   Så jäkla trist.

   Våra söner fick varsin splitter ny cykel när de fyllde år i April. Sen åkte vi på semester och vi ställde dem låsta på vår altan som är insynskyddad. När vi kom hem efter en månad så var båda cyklarna borta. De hann cykla på dem i 2 veckor!
   Så himla äckligt, okej att folk snor vuxnas cyklar, men rör inte barnens!

 10. Profilbild 22 maj, 2019 / 08:32

  Jag kör också den klassiska modellen, nu börjar det bli svårare att cykla för mig och min värk däremot ? får så ont i rumpan ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X