Sist på bollen… (serietips)

Jag är antagligen sist med att titta på The Handmaid’s tale.
Jag såg mycket om serien när den hade premiär men den såg sååååå trååååkig ut. Så jag valde helt enkelt att inte titta på den.

Men så hade jag serie torka och ville börja titta på något. Så jag tänkte att jag får väl ge Handmaids tale en chans i alla fall.

Jag fastnade direkt och såg båda säsongerna på 3 dagar. Jag kunde inte sluta titta. Serien är så j**a bra.
Den är spännande, vidrig, sjuk, hemsk, den spelar på alla ens känslor på en och samma gång.

Känns inte som helt omöjligt

Nu när det händer en massa i USA med abortlagar osv. så känns inte den här serien så långt ifrån verkligheten längre.

Har du sett ’The handmaid’s tale’?
Vad tycker du om serien?

Har du inte sett den så rekommenderar jag dig verkligen att ge serien en chans!!

Jag längtar så efter säsong tre som kommer i Juni!
Här är en trailer för säsong 1 för er som inte har sett serien.

Kort sammanfattning om handlingen från HBO’s hemsida:
Offred, en av få fertila kvinnor som kallas Tjänarinnor i den förtryckande republiken Gilead (fd USA) och kämpar för att överleva som reproduktionssurrogat åt en mäktig överbefälhavare och hans hustru.

Följ:

2 Kommentarer

  1. 23 maj, 2019 / 11:24

    Om du är sist på bollen så är jag nog verkligen sist på pucken… Har inte heller sett den och bara duckat för alla recensioner om att den är bra. Känns som att man nog måste vara i en viss sinnesstämning för att serien inte ska bli FÖR JOBBIG att titta på. Men, att du rev av den så fort tyder ju på att den är fantastisk.

  2. 23 maj, 2019 / 13:31

    Hi hi nä det är jag som är sen dålig på att kolla serier . Mannen under trappan svensk med han Jonas Karlsson tror ja han heter . Den senaste m begravning bröllop dop med Helena Bergström de har ja följt annars dåligt ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X