Vad ska vi köpa?

/// Detta inlägg görs i samarbete med upplevelse.com ///

Sommaren är här och med det kommer bröllop och studenter!
Vad köper man till en glad student?

Jag fick smycken, porslin, minnes saker osv.
Det är ju jätte roligt att få sånt men vad man som ung uppskattar ännu mer är nog upplevelser. I alla fall hade jag så gärna fått det när det var jag som tog studenten. Men tyvärr tog jag studenten på stenåldern och sånt fanns inte då, osis för mig.

Jag tycker alltid det är så svårt att köpa presenter till ungdomar, vad gillar de? Man vill ju inte gå något som de blir besvikna över. Så då är ju en upplevelse kanoners. För vem vill inte tex. vara modell för en dag eller åka luftballong?

Hos upplevelse.com kan man hitta studenpresenter i flera olika prisklasser och det finns något som passar alla. Skapa en egen parfym eller har studenten en mer actionfylld personlighet så kan man ge en upplevelse i form av att köra en häftig bil eller kanske ta ett dykcertifikat.

Ja, ni hör ju, in och kolla på sidan för att hitta den perfekta personliga presenten till den lyckliga studenten!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  1. 3 juni, 2019 / 14:39

    Att uppleva saker är ju så otroligt mycket roligare och det blir ju minnen för livet 🙂 Blir lika glad varje gång jag frågar vad mina söner önskar sig i present och de säger att de hellre vill göra något 🙂

  2. 6 juni, 2019 / 10:57

    En upplevelse kan absolut vara toppen, samt det är ju inte alls något de förväntar sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X