Den perfekta borsten

// Detta inlägg görs i samarbete med sliqhaq.se ///

Jag har kanske 13 borstar hemma och ingen är precis så som jag vill ha den. När jag ska göra frisyr på min dotter har jag en kam, en borste att reda ut alla tovor och en pinne att göra benor med.

Men jag hittade nu en borste som jag tror jag skulle kunna ha när jag fixar hennes hår. Den har liksom allt. Kolla här.

KENT SALON Narrow Paddle Brush KS0,
en borste med lite grövre piggar och passar för lite tjockare hår. Toppen för att reda ut tovor och borsta i blött hår. Sen gillar jag även att handtaget är spetsigt så jag kan använda den att göra benor med!!! Hur bra?
Klicka på bilden för att komma direkt till den här borsten!

Jag själv har ju torrt och frizzigt hår och vill jag ha mitt hår rakt måste jag föna OCH platta det.
Jag brukar gå och göra keratin behandling eller Brazilian fön hos frisören regelbundet. Men trots det så kan jag inte bara gå ut ur duschen, låta det självtorka och förvänta mig ett rakt hår som flyger vackert i vinden (som på reklamen på tv). Nej, mitt hår liknar mer ett troll’s hår om jag inte fixar det.

Jag har märkt att en bra borste underlättar verkligen när man ska föna rakt och det går inte med vilken som helst, i alla fall inte för mig. Jag måste ha en riktig fönborste.

Sliqhaq har många borstar att välja mellan utefter vad för behov man har för sitt hår.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X