Gomorron fredag

Åh så var det fredag igen… tycker det går så himla fort nu. Redan 7 juni!!

Sveriges Nationaldag

Hur var er nationaldag igår? Firade ni något, åt god mat eller var det som vilken dag som helst?

För oss var det en vanlig dag. Vi var hemma hela dagen. Dottern var hos farmor några timmar. (Farmor är hennes bästa kompis).

Medan sonen vilade på dagen så simmade jag 2210 meter. Jag har kommit fram till att jag verkligen älskar att simma!!! Nu har jag simmat 9 dagar i rad och planen är väl att göra det varje dag fram tills det blir för kallt ute.

Jag har precis käkat frukost (yogurt med nesfit och valnötter och en kopp kaffe) och tänkte plocka undan lite fort för att sen gå ner och simma igen. Barnen är med sin pappa hos farmor och äter frukost. Sen när de kommer hem funderar jag på att ta dottern på bio. Som en avslutning på lovet. På måndag är det tillbaka till skolan igen.

Vad är dina planer för dagen?

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X