VVS på nätet

/// Det här inlägget görs i samarbete med dinvvsbutik.se ///

Har du renoverat hemma någon gång? Alltså du själv?
Jag minns när vi renoverade vårt förra hus. Vi bodde praktiskt taget på de olika byggvaruhusen.
Inte nog med att butikerna inte hade allt som vi behövde, varje butik låg långt ifrån den andra så det var ett ständigt åkande från ena sidan av stan till den andra sidan av stan. Ett rör där, en blandare här och den ventilen där.
Sen när man trodde att nu jäklar nu har vi skaffat allt vi behöver för den här veckan framåt i alla fall, nä då fattas två-tre grejer ändå och man får sätta sig och köra runt och leta igen. Bara att skaffa materialet var en heltids sysselsättning.

Ska du renovera eller behöver byta något i hemmet så tycker jag du ska kolla in dinvvsbutik.se på nätet.
Sidan har ett utbud på inte mindre än 50.000 artiklar och de har även ett suveränt kundbemötande, ja även fast butiken finns på nätet så kan du få personlig service från de kunniga medarbetarna. De har dessutom 14 års erfarenhet och kan nästan säkerligen hjälpa till om det är något man är osäker på.

Tänk hur skönt att slippa köra runt halva dagen, leta parkering, fastna i trafiken, långa köer i butikerna och sen inte hinna göra klart jobbet du var så peppad på under morgonen.
I stället lägger du din beställning på nätet och får det hem levererat och handlar du över 1500 kronor så är det gratis frakt!! Hur bra är inte det?
Du sparar både bensinpengar OCH får det hem gratis!!

Huset vi bor i nu är jag så sugen på att renovera badrummen i. De är inte alls så som vi hade velat ha dem. Jag vill tex. ha snygga duschdörrar isället för de som vi har nu som är nån billig plast.
Men det får bli ett framtida projekt.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X