Pyssel

Jag älskar att pyssla… förut höll jag på med scrapbooking men tiden räckte inte riktigt till.
Sen började jag att sy barn kläder vilket var super roligt, men tyvärr hittar jag inte tyger som jag gillar här.
Så började jag med Bullet journaling och jag har skrivit lite om det här bloggen. Det är verkligen jätte roligt och man skapar minnen för framtiden genom att göra en egen personlig almanacka med precis det innehåll som man själv vill ha.

Men så har jag nu upptäckt Happy Planner och jag vill ha en sån… Hela dagen igår har jag tittat runt på youtube-videos och sidor där man kan köpa dem. Men det finns så många att min beslutsångest sätter stop, jag vill ju ha alla och alla tillbehör… haha.. det värsta är att det finns hur mycket som helst!!

Men igår kväll la jag i alla fall en beställning för att kunna börja.

Här är det jag köpte för att starta med min Happy Planner.

Först ett gäng med sticker albums…

Sen beställde jag några extension paket.

 • Fitness extention – Innehåller så man kan tracka mat, träning, vatten osv.
 • Recipe extention – Innehåller 40 recept blad, stickers, dividers
 • Home extention – Innehåller matplanering, budget, projekt, uppgifter (som städning osv).

Till dessa extension paket köpte jag även stickers som ska passa till.

Sen tog jag ett halvsidor notes block, tänkte att det kan vara bra för extra anteckningar i veckouppslagen.

Sen tog jag ett paket med covers, alltså laminerade omslag. Eftersom jag tänkte sätta ihop träning, recept och hem delen i min almanacka så kan man sätta fast flera omslag och på så sätt få flera delar. (svårt att förklara men är du nyfiken så titta på youtube ”happy planner, frankenplanner” så ser du vad jag menar.

Sen sist men inte minst så beställde jag så klart själva almanackan! Det finns så många fina att välja mellan och det var svårt att ta ett beslut. Men tillslut valde jag den här som kändes mer neutral och lättare att kombinera med olika stickers osv.

Det var allt… och det finns hur mycket mer som helst att köpa till sin planner!!!

Följ:

23 Kommentarer

 1. 28 juni, 2019 / 13:07

  Vilken bra sida som du lyckades hitta. Till med jag skulle kunna tänka mig att köpa samma. Jag är som du, man måste ju ha alla tillbehör ju! ?

 2. Men du sånt här ser ju bara så himla kul ut :D. Jag önskar att jag hade ron till att pyssla, sy och allt sånt där. Jag vill men kommer liksom inte till ”skott” eller hur man ska säga. Förstår verkligen att du vill börja med detta och att du hållit på med sakerna som du beskriver. Det ser skitkul ut att pyssla med olika saker, min mamma håller på i massor med sånt :). Jag däremot målar bara i såna där målarböcker hehe.
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ postade nyligen…När strömmen försvinner, ett elkoas orsakat av Kopparstaden AB.My Profile

  • Jenny
   Författare
   3 juli, 2019 / 20:06

   De har jätte fina lärarkalendrar oxå.. haha… 😉

 3. 28 juni, 2019 / 13:21

  JAHA. Här satt man här om dagen och hade bestämt sig för att INTE beställa en ny snordyr almanacka eftersom att jag redan har en från USA som jag skeppade hit innan årsskiftet och som håller hela 2019 ut. Har suttit i timmar på deras hemsida och lagt saker i varukorgen och sen ångrat mig och så KOMMER DU HÄR NU OCH SPÄR PÅ BESLUTSÅNGESTEN! Lova lova lova att du visar allt sen när du har fått det. Så glad för din skull!

  • Jenny
   Författare
   3 juli, 2019 / 20:04

   Hahahaha…. känner så väl igen det här… är precis likadan!!
   Lovar att visa massor när jag har fått grejerna 🙂

   kram kram

  • Jenny
   Författare
   3 juli, 2019 / 20:06

   Hahahaha… åh jag är precis som du!!

   jag lovar att visa massor från min Happy planner så fort jag fått grejerna och börjar komma igång 🙂

 4. 28 juni, 2019 / 13:35

  Det låter så kul att göra sin egen almanacka. Hoppas att du tänker visa sen hur du pysslar ihop almanackan. Det vill jag gärna se. Gillar också att pyssla och greja. ? Men som sagt tiden räcker inte riktigt till.

 5. 28 juni, 2019 / 14:34

  Åh så himla kul! Jag själv håller på med bullet journaling. Virkade och målade innan men var så dålig så va inte kul tillslut

 6. 28 juni, 2019 / 16:08

  Men vad kul ! Massa super bra tips! Kanske man börjar med något snart!! Super bra tipsb

 7. 28 juni, 2019 / 16:45

  Oj så mycket tillbehör det finns till den almanackan!? Jag visste inte ens om att det finns något som heter Happy Planner. Det ser ju riktigt roligt ut att pyssla med sin planering när man har en sån!?

 8. 28 juni, 2019 / 17:12

  Vad roligt att du också pysslar och att du hittat någonting nytt nu! Hoppas vi får följa dina steg och se vad du gör för fint =)

 9. 28 juni, 2019 / 20:42

  oj va mycket 😀 Men de ska bli roligt att få se dig bygga upp en planering 😀
  Började med bj men sen tröttnade jag precis som jag gör för allt annat med, inte hittat något som jag verkligen vill göra haha
  Kanske detta blir lite inspiration för mig <3

 10. 28 juni, 2019 / 22:12

  Det här visste inte jag fanns… Men nu blir man ju bra sugen, så himla roligt att pyssla med 🙂

 11. 29 juni, 2019 / 00:54

  Vilken kul grej, tror jag skulle trivas bättre med en sån än en bullet journal. Jag får kolla upp det på youtube ❤❤

 12. 29 juni, 2019 / 01:29

  åhh vilket roligt inlägg, ja som älskar att pysssla också, jag gör bujo men gör lite på scrapworking i den då det är så kul tycker jag. vad är skillanden på bujo och happy planer? 🙂 <3

  • Jenny
   Författare
   29 juni, 2019 / 10:49

   Happy planner är mer färdig, man pyntar den med stuckers osv. Finns massor med färdiga mallar och så 🙂 älskar bujo men det tar så mkt tid för mig att jag ibland inte riktigt hinner med. Så en HappyPlanner passar mig nog bättre. Man kan sätta in lösa sidor om det är något man vill göra själv som tex scrapbook sidor osv.

 13. 29 juni, 2019 / 02:36

  Jag gillade att pyssla mer som liten men jag gillar fortfarande anteckningsböcker då jag älskar att skriva. Även om det är mest på bloggen men har även en del block jag med 😉

 14. 29 juni, 2019 / 09:56

  Jag beställde så fin almenacka som man kan göra mycket fint med

 15. 29 juni, 2019 / 10:55

  Gud vad roligt! Jag skriver också i en bullet journal, jag älskar det även om jag inte kan rita så bra ☺️.

 16. 29 juni, 2019 / 10:57

  Va kul att du gillar Att pyssla , det e roligt när man hittat ett intresse som man gillar ?

 17. 29 juni, 2019 / 12:55

  Åh! Jag älskar ju sånt 😀 Det är så kul att få göra lite mer personligt och kunna ta fram i framtiden också som ett fint minne 🙂

 18. 29 juni, 2019 / 14:00

  Va roligt!
  Jag älskar sticker och böcker ?

 19. 30 juni, 2019 / 00:53

  Jag testade på bullet journaling sista månaden innan sommarlov och älskade det! Det gav utrymme för kreativiteten i vardagen och jag fick bra ordning på dagarna här hemma! Meeen sommarlovet kom och tre döttrar är hemma hela dagarna och bujon ligger orörd?
  Bra alternativ med happy planner, förstår att det spara lite tid…men hoppas ändå få fart på mun bujo igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X