Here we go again

I fredags fick dottern feber, hög feber och det höll i sig till igår (söndag). Det var feber som inte gick ner med varken ipren eller alvedon… hon hade inte ont någonstans mer än i huvudet (och det tror jag beror på febern).
I natt vaknade jag av att sonen hade feber… och den blev bara högre och högre.
Jag har varvat ipren och alvedon hela dagen men inte fått ner febern bra. Nu när jag tog temp (i örat) var det uppe i 40,2 så han fick både ipren och alvedon på en gång nu. Han har inte heller ont någonstans utan bara feber, hoppas det går över lika fort på honom som det gjorde på dottern.

Annars är allt bra.
Juli är här, redan!!
Sommaren går för fort, medan vintern känns som år innan den är över!

Jag simmar på varje dag. Förra veckan regnade det så då passade jag på att lata mig… hehe… Men nu strålar solen från morgon till kväll så det är nästan skönare att simma än att lata sig.

Avslutar inlägget med lite blandade bilder 🙂

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X