Klubb

/// Det här inlägget görs i samarbete med prishuset.se ///

Hemlig klubb

När jag var liten hade vi olika hemliga klubbar.
Vi byggde en trädkoja och hade en klubb där, sen hade vi en hemlig klubb på övervåningen av ett hönshus.
Och en gång hade vi en hemlig klubb nere i vår källare som även var ett skyddsrum i ett höghus. Vi köpte bröd och smör och så hängde vi där nere och åt när vi blev hungriga.
Det fanns alltid en ”ledare” och den hade så klart en ordförandeklubba och när den bankades i bordet så var det bestämt och vi andra fick följa order. Haha… det var roliga tider.
Undrar om barn nu leker på samma sätt?
Mina barn gör inte det och det är så synd, nu ska det vara färdiga saker som man kan köpa som de leker med. Finns inte det så finns det ”ingeeeeet att gööööööraaaaa”.

En ordförandeklubba är ett måste

I alla fall, även som vuxen finns det ju olika klubbar och föreningar där man har en ordförande. Hen behöver ju självklart oxå en ordförandeklubba!

Varför inte ge en personlig sådan med gravyr till ordförande eller köp en att ha i klubben/föreningen flera år framöver.
Har ni inte en ordförandeklubba redan så är det på tiden att ni skaffar en. Det ingår ju i att vara ordförande att få slå med klubban när något bestäms.

De finns i flera olika prisklasser att välja mellan och man kan göra den personlig med en gravyr så den passar just er förening eller klubb.

Många fina priser och pokaler

Är du inte ute efter just en ordförandeklubba så finns det flera olika idrottspriser och pokaler att hitta hos prishuset.se

Prishuset har semesterstängt till den 12 juli, men lägger du en beställning nu så tillverkas den med start 15/7. Så tveka inte.
Följ:

1 kommentar

  1. 6 juli, 2019 / 12:01

    Vi hade också hemliga klubbar då vi var små, vi lekte det inne i vår husvagn som ex, jätteksoj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X