Väntan

Alltså man säger ju ofta ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”. Men alltså det stämmer ju verkligen inte!!!

Jag beställde mina Happy planner saker i helgen och jag ville ju ha dem helst igår. Men de skickas från USA så det är klart att det tar lite tid innan det kommer fram.

Sen jag beställde så drömmer jag om denna planner varje jäkla natt! Jag vaknar av att jag fortfarande drömmer samma jäkla dröm. Varför är det så? Jag känner mig helt slut… haha!!

I alla fall så igår när jag tittade runt lite på nätet så hittade jag en Happy Planner för barn. Den var utgående då den är för 2018-2019, men jag köpte den ändå till min dotter som snart blir 7 år.
Hon älskar att se på när jag sitter med min bullet journal och frågar mycket. Hon fick en egen liten anteckningsbok som hon har ritat mycket i men hon vill ju helst ha samma som mig.
Hon fyller år i Augusti och sen börjar skolan i September så då är det ju perfekt att ha en liten almanacka där hon kan fylla i sånt som hon tycker är viktigt.

Att datumen inte stämmer gör inget för det är lätt att göra nya datum med lite tip-ex och klistermärken 🙂

I paketet ligger bland annat en planner, klistermärken, washi tejp, sticky notes. Sen köpte jag ett häfte med 905 stycken klistermärken

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X