Matkasse?

/// Det här inlägget görs i samarbete med matkassetopplistan.se ///

För några år sedan hade vi matkasse varannan vecka och jag ÄLSKADE det!!
Jag tror den första kassen vi hade var Linas Matkasse men sen provade vi Citygross kasse och även Middagsfrid.
Vad jag minns så gillade jag alla tre och var faktiskt nöjd med dem alla.

Jag tycker det är riktigt roligt att laga mat men kände att jag hade fastnat i samma måltider som repeterade sig vecka efter vecka. Det var liksom lättast så eftersom när man hittar nya recept måste man handla en massa nya ingredienser som man inte har hemma och allt blir så krångligt.

Men med matkassar så får du ju allt. Visst vissa basvaror räknar de med att man har hemma. Men ska man laga en kryddig indisk gryta så får du med de kryddor du behöver för att följa receptet till den dagens middag.
Bäst av allt är att man kan spara alla recept och sedan laga favoriträtterna fler gånger!

Så är man som jag, fantasilös så är matkassar den perfekta lösningen för att prova nya recept och nya råvaror som man kanske förut inte har vetat hur man ska använda dem.

Minns att en vän trodde det skulle vara dyrt med matkasse men jag tycker inte att det blir dyrare med matkasse än när man går och handlar själv för en vecka.
Det som också är bra med matkasse är att du får varor som ska räcka precis till de middagar du ska göra. Alltså blir det mindre som åker i soporna. Både bra för plånboken och miljön!

Men vilken kasse ska man välja av alla?
Kan vara svårt att bestämma eller ens veta vilken man ska använda sig av. Hos Matkasse Topplistan kan du lätt få en översikt över olika matkassar och lättare bestämma vad som passar dig och din familj.

Följ:

7 Kommentarer

 1. 1 augusti, 2019 / 11:25

  Har aldrig testat matkasse! Men skulle vara roligt och göra det någon gång! Bra tips och bra inlägg! Ska nog tusan testa matkasse!

 2. 1 augusti, 2019 / 12:50

  Jag har aldrig provat matkasse, men vill testa någon gång. Det kan vara jobbigt att handla mat inför en fest eller liknande. Sådana gånger hade det ju varit skönt att få maten hemkörd.

 3. 1 augusti, 2019 / 18:57

  Jag har tänkt att testa matkasse men som både jag och sonen är lite matkräsna så känns det lite dumt och testa. Kan tänka mig att det är hur bra som helst när mat fantasin inte finns ?

 4. 1 augusti, 2019 / 19:17

  Tycker det här verkar så himla bra för det är lätt att bli fantasilös… nu är ju jag själv just nu men i framtiden kan jag verkligen tänka mig att testa! Kram

 5. 2 augusti, 2019 / 10:31

  Sådant bra tipps jag har aldrig testat det här men det kanske man borde göra kul inlägg ?

 6. Pärla
  3 augusti, 2019 / 08:54

  Jag läser om många som är nöjda med matkassar. Jag tillhör dock de som gillar att handla, bli inspirerad i affären osv hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X