9 saker jag avskyr

Det finns så mycket som jag älskar som tex. sushi, lösgodis, ostbågar, soliga dagar, rent hus, barn som inte gnäller osv osv.
Men vad tycker jag inte om? Här kommer listan… haha!

Saker jag avskyr

 1. Det där skräpet som blir i diskho’n, det där äckliga slemmiga typ matrester och annat snusk som man måste rensa bort… *kräks*
 2. Rå kyckling, måste jag hantera rå kyckling så kan jag inte äta maten efteråt. Men om någon annan lagar maten så äter jag kyckling utan problem.
 3. När man steker ägg, och det finns slem kvar… går inte att äta!!! Måste vändsteka mina ägg eller så drar jag bort det slemmiga med en gaffel.
 4. VINTER… jag avskyr att frysa. Det är nog den värsta känslan som finns att vara kall ända in i benmärgen. Jag vet inte hur många vintrar jag har stått 06:00 vid en busshållsplats i -18 graders kyla och svurit för att bussen är sen och min näsa och ögonfransar har frusit till is!
 5. LUTFISK… jag klarar inte ens av doften av lutfisk. Min mamma äter alltid lutfisk på julen och jag kunde inte ens vara hemma när hon tillagade det. Luktar konstigt, slemmigt och snuskigt!
 6. Rasism, något av det vidrigaste som finns. Jag har sagt upp kontakten med familjemedlemmar som har rasistiska åsikter! Finns inget äckligare än folk som tror sig vara bättre än någon annan pga. sin hudfärg.
 7. Romantiska komedier, orkar inte ens!
 8. Byxor med låg midja, favoriten när man var yngre… haha… Men nu, ju högre desto bättre!!! Bekvämlighet framför allt!!
 9. Kackerlackor och andra kryp som är snabba. Jag har inget problem med typ myror eller sniglar. Men djur som är snabba och oberäkneliga får mig att skrika och springa. Jag har inget problem med spindlar heller de är inte så snabba. Men tex. flygande stora skalbaggar, fy fan!!

Vad avskyr du?

Följ:

6 Kommentarer

 1. 3 augusti, 2019 / 09:19

  Kul att få veta vad du avskyr ! Super roligt ?
  Är exakt Samma rå kyckling. Vågar inte ens göra det för är rädd den ska bli rån??❤️

 2. 3 augusti, 2019 / 11:54

  Allt äckligt i diskhon håller jag med det om att det är äckligt att ta bort. Även fast jag inte gillar att frysa så längtar jag efter snön, hur konstigt som helst ? fy för kackerlackor

 3. 3 augusti, 2019 / 16:54

  Vad roligt att få läsa din lista på vad du avskyr. Fanns ändå en hel del som jag kan hålla med om!

 4. 4 augusti, 2019 / 01:09

  Jag är likadan jag tycker inte alls om romantiska komedier dom klarar jag mig utan. Nej vintern gillar jag inte heller trots att jag är vinterbarn. föredrar värmen 🙂

 5. 4 augusti, 2019 / 02:49

  Finns inget vidrigare än rasism & islamofobin! Blir verkligen rädd över hur samhället ser ut idag ?

 6. 4 augusti, 2019 / 11:36

  Tycker inte heller om slasket som blir i siskhon och jag äcklas jättemycket av råkyckling, speciellt om man köper helkyckling då grinar jag nästan. Jag gillar inte heller byxor med låg mdija

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X