Den rätta?

/// Inlägget görs i samarbete med Dejtingplatsen.se ///

Det kan kännas som en djungel att finna den rätta, den man klickar med och känner att det inte gör något att hen är stökig eller alltid kastar sina strumpor i en liten hög bredvid soffan.

När jag var liten och hemma hos min farmor så läste hon alltid ”kontakt sidorna” i tidningen högt för mig. Jag minns att hon skrattade högt åt vissa annonser då de var för henne helt uppåt väggarna galna.
På den tiden var det nästan ”skämmigt” att ha träffat sin partner via en kontaktannons. Man räknades som desperat som sökte en partner via en tidning.

Men tiderna ändras, tack och lov.

De flesta av mina vänner som är singlar har en dejting app på sin mobil och de tycker att det är ett roligt sätt att lära känna nya människor. Det behöver ju inte alltid leda till livslång kärlek.

Känner man att man vill testa detta med dejting app eller kanske online dating, då är dejtingplatsen.se ett bra site att starta på.
Där kan du läsa mer om att dejta, vad man ska tänka på och vilka appar och sidor som finns, samt info om respektive sida. De har listat vilken ålder sidorna vänder sig till, priser, sidan/appens fördelar men även dess nackdelar och ett total betyg.

Love isn’t finding a perfect person.
It’s seeing an imperfect person perfectly.

Sam Keen
Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X