Söker du kärleken?

/// Inlägget görs i samarbete med nätdejtingtips.se ///

Jag tror att vi alla vill hitta kärleken, sin livspartner och soulmate… Den där speciella som man känner sig trygg med och vet kommer att finnas där i vått och torrt.

Jag minns när jag var 15 år.
Alla mina vänner var utländska och när vi pratade om framtiden så visste de att de kommer hitta någon att gifta sig med. Det var liksom så lätt för dem. De gick på fester där unga tjejer och killar höll utkik efter någon som i framtiden skulle kunna bli deras blivande livspartner.
För dem kändes det lätt som en plätt att hitta kärleken.

Jag som var svensk och inta hade dessa bröllop och fester att gå på, hur skulle jag hitta kärleken? Är man svensk måste man först hitta någon som känner samma, sen ska man dejta i 2-5 år innan man ens funderar på att flytta ihop. Sen kanske man ska bo i hop i 10 år till innan man skaffar barn och sen kanske 5 år efter första barnet kan man fundera på att gifta sig. Allt kändes som så otroligt långt borta för mig. En omöjlighet, och att jag säkerligen kommer få leva ensam tills jag är runt 40.

Men så råkade min kärlek komma in på donken när jag jobbade och mitt dåliga humör fick honom på fall… haha!! Efter att han handlat hamburgare några dagar i rad så hade vi sällskap på tunnelbanan efter att jag hade slutat jobbet. Sedan dess var det vi! Det är 20 år sedan nu, 20 år… wow… tänk att han har stått ut med mig halva våra liv!!

Men innan jag träffade honom var jag på riktigt lite nojjig över om jag skulle finna den rätta och då fanns inte dejtingsajter som det gör nu.

Nu finns det ju en hel uppsjö av bra dejtingsajter, men vilken ska man välja? Vissa kostar pengar för att få speciella funktioner och är det värt att lägga pengar på det eller inte?
Vilken sajt passar dig och din målgrupp?

Söker du en livspartner?
Kanske hittar du hen via en av dessa sidor du med ❤️

Följ:

1 kommentar

  1. Så varm jag blir av er kärlekshistoria, älskar liksom att han föll för ditt temperament :D. Hur härligt är inte det. Sen håller jag med dig gällande det där med svårigheten att hitta kärleken som svensk :/
    Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog postade nyligen…En kakburk med Mumin,My Profile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X