Fy 17

Sonen var ju sjuk för nån vecka sen med halsfluss. Han åt penicillin och tredje dagen in på kuren så började han kräkas på kvällen.
Vi trodde det berodde på medicinen, man kan ju bli lite dålig i magen av det och må lite illa osv. Så vi tänkte inte så mycket mer på det.

Men i måndags kväll började jag känna mig lite konstig. Mitt i natten började jag kräkas och det var HEMSKT, ni vet så där så man inte ens hinner andas utan bara kräks och kallsvettas nonstop. Det höll på med korta pauser fram till 5 på morgonen då jag fick somna.
Dagen efter kände jag mig helt slut och sov hela dagen.

I natt var det dotterns tur, hon kom in till oss vid 02-tiden och sa att hon mådde illa. Samma som för mig, ont i magen och kräktes massor.

Idag ligger hon i soffan och kräks inte mer men är ju helt slut så klart.

Nu precis kom ena sonen hem från skolan och sa att han mådde illa… sprang in på toaletten och kräktes han med, blä!

Så nu är det 2 kvar i familjen sen har vi alla gått igenom årets första magsjuka. (hoppas dock att de två som är kvar ska klara sig).

Det verkar i alla fall vara en magsjuka som går över rätt så fort, skönt det i alla fall. Man får vara tacksam för det lilla.

Hoppas du mår bra i alla fall!!

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 6 november, 2019 / 22:52

  Men fy vilken jobbig magsjuka som ni har råkat utför nu. Jag hoppas verkligen att dom två klarar sig. Och att ni får vara frisk och inte åka på någon mer sjukdom nu.

 2. 7 november, 2019 / 01:36

  Nej men fy!! Hatar magsjuka. En gång blev släkten på mammas sida & vi magsjuka allihopa en jul. Det va inte en mysig jul. Detta va jättelänge sen 15 år sen kanske. Rädslan satt i i mig dom kommande jularna, jobbigt med alla olika dofter. Är lite bättre på hantera det nu men förr va det jobbig rädsla. Hoppas du håller dig frisk & att det går över på dom andra snart & att ni håller er friska sen!

 3. 7 november, 2019 / 10:17

  Fy för magsjuka men vad jobbigt med både halsfluss och magsjuka. Det en räcker liksom.
  Hoppas de andra i familjen klarar sig och att ni andra snart mår bättre igen ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X