Singlesday fynd?

Fyndade du något igår på Singlesday?

Jag tänkte jag skulle fynda massor men tyvärr hittade jag inte alls så mkt till bra priser.
Men jag hittade fina gummistövlar till 3-åringen. Det är vanliga stövlar men med lite foder i. De kommer snart bli användbara då det regnar rätt så mkt här under vintern. Så de får han ha tills det blir dags för vinterkängor.

Sen letade jag lite hudvård till mig, och hittade The ordinarys ”blodmask” till bra pris. Egentligen är den mycket billigare i Sverige, men tänkte att jag måste testa, gillar jag den så får sonen köpa med sig en till när han kommer hit till jul.
Och sen en flaska med Estee lauder Advanced Night repair serum. Jag har inte testat den förut, så vi får se om den är nått för mig och min bråkiga hy.

Nu måste jag bara hitta en bra ansiktstvätt, ansiktsvatten, ansiktskräm (natt och dag), kanske man ska ha ögonkräm med?

Så, gjorde du några fynd?
Snart är det ju Black Friday också (den 29 november) kanske hittar man nått bra då.

Följ:

14 Kommentarer

 1. 13 november, 2019 / 11:20

  Vilka söta stövlar. Det är verkligen tur att det finns såna dagar med stor rea och snart är det ju black friday som är en av mina favorit dagar 🙂

 2. 13 november, 2019 / 12:29

  Jag fyndade ingenting! Stövlarna var super fina. Bra med foder med.
  Har mycket bra om Estee lauder så hoppas du blir nöjd. Blodmasken har jag också läst mycket om men inte testat själv.
  Jag håller mig till black friday istället hehe!

 3. 13 november, 2019 / 12:38

  Så himla bra! Så fina <3
  Ja älskar dessa rabatter man hittar verkligen då mycket till bra priser ?? så fina dom var!

 4. 13 november, 2019 / 13:02

  Man blir så glad när man hittar nåt kul, fynda är ju jättebra. Hoppas denna funkar för din hy. Är så svårt att hitta rätt produkt annars

 5. 13 november, 2019 / 16:51

  Alltid kul då man hittar lite fynd. Handlar väldigt sällan på de där dagarna. Lätt att man köper för mycket då tycker jag

 6. 13 november, 2019 / 18:50

  Jag tänkte inte på att det var singlesday. Är det någon ny rea som har tillkommit i år, eller är det bara jag som är bakom flötet??
  Gummistövlarna är jättesöta! Finns dom i storlek 37 måtro? Det är så skönt med fodrade gummistövlar när det börjar bli kallt ute (måste ju gå i såna i lortiga hagar).

  Kram!?

 7. 13 november, 2019 / 20:05

  Härligt när man kan fynda lite – jag fyndade en topp 🙂 svårt med bra hudvård ibland kan jag tycka, finns ju så mycket att välja på… Kram

 8. 13 november, 2019 / 21:39

  bra att du påminer om black friday, brukar faktiskt försöka hålla mig lite till att köpa vissa grejer till just black friday under hösten. Så tänkte nog försöka köpa lite kläder då, inte handlat så mycket sånt i år. Och kanske lite pyssel saker med vi får se 😀 Måste nog skriva upp blackfriday i min kaländer så jag inte glömmer det XD
  jessica postade nyligen…Random blogglistaMy Profile

 9. 14 november, 2019 / 00:29

  Måste säga att jag är dålig på att komma i håg alla dagar det är bra priser. Shoppade inget alls och kommer antagligen inte göra det på Black Friday heller. Jag har aldrig fattat de där dagarna om jag ska vara ärlig ?

 10. 14 november, 2019 / 02:39

  Åh va roliga saker du köpt, är själv jättesugen på att testa The ordinary så ska hålla utkik på Black friday! Du får berätta sen vad du tyckte om blodmasken ? Jag beställde en del kläder faktiskt! ☺️

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kramar

 11. 14 november, 2019 / 03:16

  Nej jag fyndade inget igår, hade ingen aning om att det var den dagen igår. Vad bra att du hittade lite till dig nu när det var billigare 🙂 Kram

 12. 14 november, 2019 / 07:33

  Jag hoppas att kunna hitta någon ny fin ögonskuggspalet

 13. 14 november, 2019 / 13:18

  Jag missade singles day och har inte shoppat något alls till mig just då. Sen blev det ju lite när vi var på Ullared häromdagen. Hoppas du hittar något bra till huden. Men jag kan inte låta bli att fundera över om din vitaminbrist som du skrev om för ett tag sedan också orsakar din bråkiga hud. Man brukar säga att huden är kroppens spegel. Så huden kanske blir bättre när kroppen är mer i balans. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X