Personlig julklapp

/// Inlägget görs i samarbete med BestCanvas.se ///

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton!
Det är helt sjukt hur fort det går!
Jag har planerat in pepparkaksbak, lussebullar, pepparkakshus, julgodis osv.
Jag har beställt endel julklappar från nätet men har så mycket kvar att köpa.
Jag verkligen ÄLSKAR att ge julklappar och då ska det vara genomtänkta sådana. Ingen tråkig Aladdin choklad för att man tycker att man inte känner personen. Det GÅR att hitta bra personliga presenter fast att man tycker personen har allt hen behöver. Speciellt nu kan man hitta allt möjligt roligt på nätet.

Kanske till den som inte önskar sig något

Min man önskar sig aldrig något, han är uppvuxen med att inte fira julafton så för honom är det inte viktigt. Men jag älskar som sagt att ge presenter och därför har jag bestämt att köpa något som vi båda kan ha nöje av, man får ju vara smart, haha!

BestCanavas.se kan man göra egna tavlor av fotografier och jag har valt ut fyra favoriter från i somras som jag tänkte vi kunde sätta upp i vår trappa (eller inte i trappan men på väggen vid trappan). Jag tror det kan bli kanon fint!

De fyra bilder jag vill göra till tavlor är dessa:

Att göra en egen canvas tavla är dessutom plättlätt och görs på några minuter. Bästa julklappen, bara att hämta ut på posten sen!

En egen tavla på några enkla klick

Med bara några klick är tavlan beställd.

Överraska med en personlig julklapp

Vill du ge bort en personlig och genomtänkt julklapp till någon som ”har allt”?
Jag tror att både mor och farföräldrar skulle uppskatta ett fint familjeporträtt i årets klapp. Du kan även beställa ett foto med ram , klart att hänga upp på väggen direkt!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X