Kajsons julkalender – Lucka nr 7, årets julklapp

Detta är en del av Kajsons julkalender

Årets julklapp är tydligen mobillådan. Så, vad är mina tankar kring det? Jag funderade faktiskt på att köpa något liknande hem och använda vid middagar eller andra tillfällen då det ska vara helt mobilfritt.

I en familj med 3 tonåringar som har hela sina liv i mobilen och så vi vuxna som gärna tittar i dem lite väl mkt. Så hade det faktiskt varit en bra idé. Det går inte en måltid utan att någon drar upp telefonen en stund. Ett samtal kommer, ett sms, en nyhetsnotis osv.

Så i vår familj är det faktiskt en bra grej som jag kanske kommer att skaffa.

Man behöver inte vara uppkopplad hela tiden. Det där sms’et eller nyhetsnotisen kommer vara kvar efter middagen.

Dock skulle jag aldrig få för mig att be vuxna gäster (eller barnens kompisar) att lägga sina mobiler i en sån, utan det skulle bara vara en familje grej.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X