Eget hotell eller portal?

/// Inlägget görs i samarbete med Jämför-webbhotell.se ///

Jag tror att de flesta vet att jag bloggar på eget hotell och blogg verktyget jag använder mig av är wordpress.
Jag tror många blandar ihop wordpress.com med wordpress.org. Det är i grunden samma sak, men .org är den man använder sig av när man bloggar på eget hotell och det ger dig som bloggar så mycket möjligheter.

Jag bloggar på eget hotell och har gjort det sedan nästan 20 år tillbaka (fast i början var det mer en hemsida än en blogg där jag skrev dagbok).

Jag provade Nouw för ca 2 år sedan pga. att jag hörde så mycket bra om portalen. Visst, det var ett roligt ställe med mycket gemenskap men det var endel punkter som jag inte gillade och som i slutändan fick mig att gå tillbaka till mitt webhotell.

Mycket strul

Jag upplevde att portalen strulade väldig mycket. Appen fungerade oftast inte, ibland kunde man inte ladda upp bilder, kunde inte kommentera och ibland låg bloggen nere i timmar.

För mycket reklam

Bloggen svämmade över av reklam så då uppgraderade jag mitt konto till premium, men ändå var det en massa reklam och ”popup fönster” som täckte halvas sidan innan läsarna kom in på min blogg.

Jag blev lat

Jag håller med om att gemenskapen på Nouw är fantastisk. Men jag blev lat, jag besökte sällan bloggar som inte var bloggar på den portalen. Jag kände att jag missade så mycket bra i andra bloggar.

Jag älskar friheten jag har på eget hotell

Så, det är de tre största orsakerna till att jag gick tillbaka till mitt webbhotell . Här styr jag allt själv. Vill jag ha reklam (och tjäna pengar på det) så kan jag lätt lägga in det där jag vill att det ska synas. Jag kan även följa andra bloggar som jag gillar direkt i WordPress appen och på så sätt missar jag inte inlägg från någon blogg (oavsett var de bloggar).

Jag har min blogg hos NuNames.SE (tidigare hette de manufrog.se) och jag är så nöjd och längtar inte alls tillbaka till ha min blogg hos en känd portal.

Är du också sugen på att gå från portal till eget webhotell men lite osäker på var man ska ha sin blogg och vill läsa mer om det så besök gärna jämför-webbhotell.se 
Där kan du läsa mer och jämföra några olika webbhotell.

Följ:

1 kommentar

  1. 14 december, 2019 / 09:16

    Ooooh jag är verkligen allergisk mot Nouw, tyvärr alltså. Jag får tuppjuck när jag går in på en blogg och det ploppar upp HELSIDESREKLAM med musik som får hela sidan att hacka och lagga. Liksom hallå?! Tänker de inte på att de som läser kanske vill ha en trevlig läsarupplevelse..?
    För mig är det eget webbhotell som gäller eller blogspot.com där man har typ samma frihet fast gratis. Men eget är såklart det allra bästa 🙂
    Frugan E postade nyligen…Livet med hypotyreosMy Profile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X