Bleka tänderna hemma

/// Inlägget görs i samarbete med bästatandblekning.se ///

För många år sedan så köpte jag tandblekning på nätet och blekte mina tänder hemma. Kan inte säga att jag märkte någon skillnad, mer än att mina tänder blev känsliga och började att ila och gjorde det i månader efteråt. Är helt säker på att det som var i tandblekningen då inte alls var bra för tänderna egentligen.

Stor skillnad mellan tandblekning förr och nu

Men nu finns det så många bra olika tandbleknings produkter man kan köpa och använda hemma.

Det som fanns på marknaden för ca 10 år sedan är inte samma som man köper nu. Nu är det mer skonsamt mot emaljen, det kan ila lite några dagar efter att man har blekt sina tänder och det är helt normalt och går över efter några dagar.

Eftersom de produkter man kan använda hemma är likvärdiga med de som man använder hos tandläkaren så är det verkligen värt att göra det hemma. Hos en tandläkare kostar en tandblekning runt 3000-5000 kronor. Gör man det själv hemma så kommer man undan med att betala ca 500 kronor!
Tänk vad mycket roligt man kan göra för de pengarna! Kanske köpa sig en ny outfit som passar med det nya leendet 😉

Bra att göra en koll hos tandläkaren

Innan man gör en tandblekning hemma för första gången bör man göra en undersökning för hos tandläkaren för att se så man inte har några hål eller tandsten som kan göra att man får sämre resultat på blekningen.

Verkar det svårt?

Att göra det själv hemma är inte svårare än att borsta tänderna.
När man köper ett tandbleknings-kit så får du tydliga instruktioner.
Det vanligaste är att man får skenor för under och överkäken och sedan en tandbleknings gel som man lägger i skenorna och sedan sätter man fast skenorna på tänderna. Svårare än så är det inte.

Läs recensioner

Så funderar du på att fräscha till ditt leende men inte vet vad för produkter man ska välja? Kolla in bästtandblekning.se där du kan se recensioner från olika tandbleknings-kit och annat som kan vara bra att veta innan man köper ett kit att använda hemma.

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X