Nygammal mobil

/// Inlägget görs i samarbete med rePhone ///

Skillnad på mobiler nu och för 20 år sedan.

När jag fick min första mobil var jag 20 år gammal. Det var en gammal Ericsson som man öppnade luckan på. Den hade en rad man skrev text på och skrev man ett sms fick man trycka tre gånger för att få fram ett ”c”.
Då hade man mobilen endast för att kunna ringa sina vänner, eller för att ens föräldrar skulle få tag på en när man var ute.

Nu är det något helt annat.
Man ringer, smsar, spelar spel, pratar med vänner, mailar och till och med utför sitt jobb.

Klantiga barn

Jag vet inte hur det är för dig, men mina barn är riktigt klantiga. Min ena son har nog tappat sin mobil i marken 4 gånger på 6 månader. Tappar han den inte i marken så tappar han bort den helt och hållet. Jag har två till stora barn som också har mobiler. De är inte fullt lika klantiga som honom men de har också haft sönder sina mobiler.

Innan köpte jag alltid nytt, tänkte att nytt är bäst. Köper man begagnat så vet man aldrig vad man får. Det kanske fungerar en månad och sen lägger det av. Jag har tänkt att nytt är billigast i längden.

Men jag har fått lära mig att tänk om. Nytt är inte bäst, speciellt inte när man kommer till mobiltelefoner som vi här hemma nästan kan räkna som en förbrukningsvara.

Bra för miljön

Att handla en begagnad telefon på tex. blocket är lite som att köpa grisen i säcken. Man vet aldrig vad man får.
Men köper man en begagnad mobiltelefon från rePhone, så får man inte bara 12 månaders garanti på sin telefon. Men du gör även en bra sak för miljön!
Nu kommer nya modeller av ens favorit telefon ut varje år, man hinner knappt slita ut den innan man vill ha en ny. Så de begagnade telefoner man köper nu är ju nästan som helt nya. Alla telefoner som säljs via rePhone är återställda, uppdaterade och kontrollerade. Du som köpare alltid får en produkt som känns ny och fungerar felfritt.

Följ:

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X