Härliga fredag

/// Inlägget görs i samarbete med tandblekning.co ///

Jag hänger inte med längre, det är fredag IGEN!!!
Vår fredag har varit lugn.
Alla barn är friska och i skolan och förskolan. *peppar peppar* (måste skriva så för det slår aldrig fel att någon blir sjuk när man nämner att de är friska… haha).

Vi har otroligt mycket på gång just nu. Jag vill inte skriva om det här innan det är helt klart och i rullning. Men det är så otroligt roligt och jag tror att det kommer bli super när det är klart.
Idag tog vi två stora steg mot vad som väntar!

Annars är det skönt att vi alla mår bra igen, lite hosta och snuva hänger kvar men det brukar det ju göra efter man har varit sjuk. Vi är alla pigga och glada i alla fall och det är ju det som är det viktiga.

Vad har du för planer för helgen?

Här blir det lugnt tror jag.
I kväll ska vi äta grillat, det är ju så gott.
Något jag har lärt mig sen vi kom hit från sverige är att göra min egen bea sås, jag vet, bättre sent än aldrig, haha! Gör du egen bea eller köper du?

Nästa vecka har jag bokat in alla barn till tandläkaren. Här är inte som i sverige att man får tider hemskickat utan det får man duktigt hålla reda på själv. Så jag bokade in alla barn på en och samma dag så det är gjort för det här året.
Själv ska jag också göra en undersökning och fråga lite om tandblekning. Jag dricker så otroligt mycket kaffe att det börjar bli dags att se om man kan få tänderna i en lite vitare nyans än vad de har nu, haha!!

Nä, nu ska jag börja med min bea så den är klar tills vi börjar grilla. (Klockan är två timmar före er i Sverige).

Hoppas du får en härlig helg!!!

Avslutar inlägget med en gammal bild på mig och dottern som nu är 7 år gammal, den här dök upp i min timehop idag 🙂

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X