Smidigt kassasystem

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med Eskassa.se ///

Så länge jag kan minnas

Så länge jag kan minnas så har jag tyckt att det verkar så roligt att jobba i kassan. När man var liten så lekte man affär och lånade mammas stora miniräknare och lyckan var ju total när man fick en sån där leksaks kassa med tillhörande leksakspengar!

Första jobbet

Sen fick jag mitt första jobb på en hamburgerkedja som hade nästan 100 knappar på kassan att hålla reda på. Krångligt tyckte jag, men tillslut lärde jag mig hur knapparna satt.

Dagens kassasystem

Det är över 20 år sedan jag fick det där första jobbet. Mycket har hänt på kassasystem fronten.
De flesta servitriser tar inte längre ner beställningarna med penna och papper. Utan har som en liten ”ipad” som de klickar ner det man beställer.

ES kassasystem

En smidig kassaapparat är den från ES Kassasystem. Det fungerar för dig som har restaurang, men även Caféer, kiosker, salonger, nattklubb, livsmedel osv.

Kunderna kan betala med både kort och kontanter men de kan även välja att få betala med Swish, Apple Pay eller Samsung Pay.
Det går även att göra så kunderna kan beställa direkt via sin mobil, när kunden har lagt sin beställning skickas den direkt till kassasystemet.

Möjligheterna är nästan oändliga

Behöver du ett fantastiskt kassasystem så måste du gå in och se vad de har att erbjuda dig och ditt företag!

Följ:

1 kommentar

  1. 14 februari, 2020 / 03:21

    Jag lekte också väldigt mycket affär när jag var liten och att jag stod i kassan, tyckte det var så kul så håller med dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X