5   256
8   212
12   534
10   524
6   272
1   371
2   443

Jäkla skitvägg

Här om dagen fick jag för mig att måla om en vägg i vårt vardagsrum.
Vår soffa och matt osv är allt vitt och grått och väggen i fråga var beige/gul/brun… Svår färg.
Så jag ville måla om denna till ljusljus grå och sedan sätta upp två tavlor och en klocka på den väggen.

Så lätt att måla själv

Väggen var slät och fin och i min mening skulle det gå lätt att måla över den gräsliga färgen och få ett fint resultat.
Jag har målat så många väggar att jag vet att det inte är varken svårt eller jobbigt.

Så jag köpte vad jag behöver, maskeringstejp, roller, färg, pensel osv.

Började måla och i början gick det ju bra, men sen helt plötsligt så drar rollern med sig den befintliga färgen som papper på en toarulle… Herregud… vilken katastrof.

Så mycket värre än innan

Nu är väggen helt förstörd och målar jag över nu så kommer det ju synas ojämnheter där den gamla färgen har dragits av. SÅ IRRITERANDE.

Gick till affären idag igen och köpte nåt som de sa ska hjälpa gamla färgen att fastna mot väggen och sen kan jag måla med nya färgen igen. Så nu har jag målat över en gång med detta, måste vänta två timmar sen kan jag prova måla igen.

Rädda det som räddas kan

Nu måste jag bara få det att se någorlunda okej ut fram tills vi får hit en riktig målare som kan göra om hela skiten. Haha… Gud så arg jag var igår, kastade rollern på väggen och gick och grinade. Inte för att jag var ledsen utan jag var SÅ IRRITERAD!!! Ni vet så där som man känner när man ska försöka trassla upp julgransbelysninen och det blir liksom bara värre ju längre man håller på? Precis så kände jag.

Jaja… så här såg det ut igår.. .hahaha

Väggen innan jag började måla… så slät och fin…
Så drog rollern med sig hela väggen… hahaha
Så frustrerande!!! JÄKLA SKIT!!!
Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.