Shoppa Zmart

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med Zmartbag.se ///

Jag handlar mycket på nätet och ibland blir det endel ”fönster shopping” där jag ser ut vad jag tycker om, lägger i shopping bagen och sen tänker att jag ska köpa det lite senare.

Men tyvärr så glömmer jag ofta bort var jag har hittade den där snygga klänningen eller de där bra skorna.

Jag har senaste dagarna provat något som heter Zmartbag, det är en app som man laddar ner till chrome på datorn och när man sedan klickar runt på olika sidor så kan man lägga ner sakerna man gillar direkt i sin zmartbag. Allt samlas på ett och samma ställe!

Man kan även göra olika shoppingbags, det har jag gjort. Jag har än så länge två bags, en för barnsaker och en för sommarkläder.

Här kan du se min Zmartbag med sommarkläder!
Hur kul är inte det att du kan dela med dig av din shoppingbag till dina vänner? Eller varför inte göra en shoppingbag som du döper till ”önskelista” och lägger in allt du skulle vilja ha i present till födelsedagen! Dela sedan med dig av länken till din familj och de kan lätt köpa det du vill ha.

Visst är det riktigt smart?
Istället för att spara allt i olika flikar, dokument eller i butikernas olika kassor så sparas allt i en och samma shoppingbag!
Du riskerar inte att stänga ner flikarna och får börja om och leta efter allt igen, för vem har inte fått göra det!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X