Skärpning

Jag har haft så mycket för mig senaste tiden.
Vi flyttade för ca en månad sedan och sedan dess har det varit mycket med huset, skolor och så bor vi nu så det finns så mycket att göra dagtid att jag inte har varit hemma mycket.

Dottern har börjat på gymnastik och går nu varje söndag på det. Hon älskar det och det finns möjlighet att utöka till träning två gånger i veckan. Men vi avvaktar lite med det och ser hur det går med en dag i veckan till att börja med.

Helgerna spenderar vi mestadels ute, i alla fall när vädret tillåter det. Senaste veckan har det varit underbart väder och ca 20 grader varmt. Men nu ska det tydligen regna några dagar igen. Men sen hoppas jag att det räcker med det.

Ajuste minns ni den där jäkla väggen jag skulle måla om?
Jag köpte något som skulle göra att färgen som var på väggen skulle sitta, tyvärr hjälpte inte det heller så vi har nu valt ut en tapet och de kommer och tapetserar väggen åt oss på lördag… haha… hoppas den fastnar som den ska 🙂

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  1. Annica
    20 februari, 2020 / 16:48

    Hejsan! Har ni flyttat igen? Hoppas allt är bra med er? Skönt med 20 grader😊

  2. Paulina
    27 februari, 2020 / 12:48

    Vad kul att hon hittat något hon tycker om. Det är bra att de har något 😊 Hoppas de blir bra med väggarna 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X