Idag blir det IKEA

I dag blir det en tripp till IKEA för att köpa bland annat en brödlåda (eller vad heter det?)

Sen behöver vi titta på ett skrivbord till Emre och en hylla av något slag att ha i vardagsrummet. Vi har en sida av vardagsrummet där det känns väldigt tomt just nu så vi behöver få upp något där.

Tittade på nyhetsmorgon precis och de pratar så klart om Corona. Hur känner du inför det?
Jag var tidigare inte alls orolig, men folk dör ju faktiskt! Vår yngsta son blir alltid väldigt påverkad i andningen när han blir bara lite förkyld så jag är faktiskt rädd för vad som kan hända om han blir smittad.
Kommer det hit i stor styrka så kommer jag nog att med med gott samvete låta mina barn vara hemma från skolan.
Vet ni hur det ser ut i länder där det är många smittade? Är skolorna öppna som vanligt?

Aja, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hänga upp tvätten. Sen bär det av till ”sverige” aka. Ikea..

kram kram

Processed with VSCO with a6 preset
Följ:

14 Kommentarer

 1. Johanna
  26 februari, 2020 / 12:02

  Älskar verkligen att åka till IKEA 😀 men man kommer alltid hem med saker man inte skulle ha ! Haha ! Undra varför det är så ! Så gott med kaffe ! Blev jag sugen på de😂

 2. Pärla
  26 februari, 2020 / 12:34

  Härligt med Ikea. Jag älskar ju Ikea, haha! Hoppas ni hittar det ni behöver.
  Jag är inte direkt orolig, känns som att man skapar ett kaos som inte än finns. Kommer det så får man ta det då, hjälper inte att stressa i onödan.
  I Italien hade de väl stängt skolorna i drabbade områden tror jag.

 3. 26 februari, 2020 / 16:28

  Ibland behöver man nya saker till hemmet. Hoppas ni hittar rätt saker till det ni tänkt köpa

 4. 26 februari, 2020 / 16:52

  Ha en riktigt härlig dag på IKEA! Hoppas ni lyckas komma hem utan alldeles för mycket impulsköp aom det brukar bli haha

 5. 26 februari, 2020 / 18:24

  Coronaviruset kommer närmare och närmare 😥 Det känns läskigt! Man blir skrämd av det precis som man blev när Svininfluensa viruset kom på tal. Usch!

 6. 26 februari, 2020 / 18:51

  Vad spännande med en shopping dag på Ikea. Jag hoppas att du hittade en hylla och skrivbord 🙂 jag är ganska rädd för att min son ska åka på de om de blir fler fall. Han har ju astma så det är de som skrämmer mig 🙈

 7. 26 februari, 2020 / 20:49

  Jo men på ett plan känns det avlägset men ni bor ju ändå närmre och det är Otäck för de som redan har lågt immunförsvar . Förstår du är orolig

  Kram kram

 8. 26 februari, 2020 / 22:59

  Åh va roligt med en tur till Ikea, så längesen jag var där nu men det verkar ha fått in en massa fint! 😃 Jag brukade faktiskt vara väldigt orolig för sådana saker tidigare men konstigt nog känner jag ingen direkt oro inför coronaviruset men tycker det är otäckt att så många ändå är drabbade. Hoppas ni fått det superbra idag & hittat vad ni letade efter på Ikea 🤗🌸

 9. 26 februari, 2020 / 23:11

  Härligt med en tripp till IKEA, man får ju så mycket inspiration där 🙂 har faktiskt inte läst något om hur det gör med skolor? Jag jobbar ju på förskola men vi har inte fått någon information eller restriktioner… Kram

 10. 27 februari, 2020 / 00:05

  Jag hörde på radion idag att barnen klarar coronaviruset bättre än vuxna och ibland märkte man knappt att de hade det. Men även av den anledningen tycker jag att man gör rätt i att hålla barnen hemma för de kan ju smitta vuxna…som då blir riktigt sjuka.

 11. 27 februari, 2020 / 01:46

  Jag har inte varit så orolig för Corona tidigare, men idag läste jag att det hade kommit till Göteborg där jag bor. Är egentligen inte superorolig för min egen skull men för min sambos då han har problem med sina lungor sedan tidigare..

 12. 27 februari, 2020 / 10:14

  åh så kul med ikea 😍. Visst är man lite uppskrämd över coronaviruset, men tror faktiskt det förstoras mycket i media, lika som det gjorde vid svin och fågel influensan, ja minns dom prata om ett specifikt dödsfall kring corona, och då var det ju någon i en riskgrupp. Visst ja är också orolig, men ja minns också hur det var med tidigare virus, så jag undviker lite att läsa för mycket i media kring det, för också man blir väldigt uppskrämd mer än vad man är av deras rubriker och att ständigt höra , både tv , och tidningar pratar om detta virus , gör ju att man lätt tänker lite för mycket på det tror jag. 💕
  jessica postade nyligen…Överaskningen från mamma.My Profile

 13. 28 februari, 2020 / 00:52

  Jag älskar Ikea inte varit där på evigheter 🙁 sist beställde ja ifrån de o fick paket via posten typ

 14. 28 februari, 2020 / 22:38

  well I think we need to be prepared for the Coronavirus it’s spreading across the globe and it could be a very dangerous disease

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X