Leksaker i mängder

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med hiko.se //

Finns ju inget roligare

Jag tycker inte om att hänga i lekparken med mina barn, tycker det är såååå långtråkigt och rätt trist. Mest för att man är så passiv, barnen roar sig så bra själva eller så får man stå och putta på en jäkla gunga i all oändlighet.
Nä, lekparken är inte min grej, inte om jag är där ensam med barnen. Är man där med en kompis och dennes barn är det ju en annan femma för då har man ju någon att prata med.

Tycker om att leka

Men lika lite som jag ogillar att hänga i parken, så älskar jag att leka med leksaker. Endel saker gillar jag mer än andra. Tex. bilar är rätt trist… haha, men tex. LEGO är ju orimligt roligt.

Lego Friends

Lego kan jag köpa till mina barn bara för att själv få bygga det. Nu börjar dottern bli riktigt vass på att följa beskrivningarna och kan bygga det mesta helt själv. Men sonen på 4 behöver en hel del hjälp fortfarande (tur för mig..haha).

Min dotter önskar sig detta, hon fyller inte år förens i Augusti och vi brukar begränsa stora leksaker till födelsedagar eller julen. Men alltså lego är ju bra leksaker och eftersom jag tycker det är så kul så kanske det blir så att hon får detta innan födelsedagen.

Du kan hitta vad du söker

Men något jag inte tycker är kul, är att leta i fysiska butiker efter det som barnen önskar sig. Jag är sån som oftast är ute i sista minuten och att då flänga runt från butik till butik, svettigt och tungt.
Nä online är min melodi!

En butik som har riktigt stort utbud är hiko.se.
En jul köpte jag barnens ALLA julklappar från Hiko. Så smidigt att få allt köpt och klart på en och samma gång. Hiko har alla kända märken, bra priser och billig frakt!

Följ:

1 kommentar

  1. 8 mars, 2020 / 22:59

    Lego va min favvo då ja va liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X