Verktygshandlarn

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med verktygshandlarn.se ///

Jag vet inte med dig, men något av det mest irriterande som finns är när man ska fixa något hemma och så har man inte verktyg som passar till det man ska skruva eller man hittar inte hammaren och får spika med baksidan av något annat man hittar hemma. Känns det igen?

Att använda kniv som universalverktyg

Detta hände mig för senast 3 dagar sedan då vi fick hem ett skrivbord, en byrå och ett nattygsbord från en känd möbelaffär.
Min stjärnmejsel (eller Krysspårmejsel som jag precis har lärt mig att det heter på riktigt) var för liten och gick inte att använda alls. Fick lösa det med att skruva med en kniv från köket. 5-6 skruvar går ju bra, men när det handlar om kanske 50 stycken skruvar så blir det lite tröttsamt.

Önskar mig en välfylld verktygslåda

Jag fyllde ju år i går och en av sakerna jag hade på min önskelista var faktiskt en välfylld verktygslåda med alla verktyg man kan behöva! Det är ju något som borde vara standard att ha i alla hem kan jag tycka.

Hos verktygshandlarn kan man hitta allt man behöver av kvalitetsverktyg, allt från enkla mejslar till avancerade elverktyg!
Bäst av allt, beställer man för över 500 kr så får man gratis frakt!!
Helt perfekt att slippa släpa hem tunga verktyg själv, bara att klicka och få det hemskickat!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X