Fem en fredag – Första gången

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så vi kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När var första gången du gick på bio?
 2. När var första gången du gick på zoo?
 3. När var första gången du köpte en cd-skiva?
 4. När var första gången du åkte skidor?
 5. När var första gången du använde internet?

Mina svar

 1. första gången jag gick på bio så såg jag på Den lilla sjöjunfrun. Den hade premiär 1989 så det måste ha varit då. Jag var då 11 år gammal.
 2. Oj.. minns inte ens, har bilder från Skansen när jag var runt 3 års åldern.
 3. Min första egen köpta cd-skiva var New kids on the block. Året var 1990 och jag var 12 år gammal.

4. Första gången jag åkte skidor var när jag var ca 6 år gammal och min mamma hade köpt ett par som man spände runt fötterna. Minns att jag HATADE att åka pga. fötterna åkte ur hela tiden och mesta tiden gick åt att sätta i fötterna igen.
5. Åh jag har för mig jag gick i 5:an… alltså var jag 12 år. Hemma hos en kompis som hade en dator med internet hemma… året var alltså 1990.

Följ:

3 Kommentarer

 1. 28 mars, 2020 / 01:11

  du kommer ihåg jättemycket! jag tog också hjälp av bilder.

 2. 28 mars, 2020 / 09:28

  tycker det är så roligt, att läsa allas svar på elisas fem en fredag, och denna vecka var det lite minnes testande också, minns inte als vilket zoo och när som var det första jag besökte om jag ska vara ärlig haha 😂❤
  jessica postade nyligen…kärring vill ha kaffeMy Profile

 3. 28 mars, 2020 / 15:19

  New Kids on the Block, herregud, jag älskade dem! Hahah, tur att jag hittade rock sen 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X