Läxhjälp som ger resultat

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med allakando.se ////

Önskar att jag hade fått hjälp

Jag hade det inte lätt i skolan. Jag hängde liksom inte med på något sätt. Läraren gick igenom och sen satt jag och undrade vad vi skulle göra.
Engelska var inte några problem men tex. matte gick inte alls. Det blev tillslut att jag inte ens gick på mattelektionerna och jag fick ju så klart Icke godkänt i betyg i flera år.
Jag kände mig så korkad som inte förstod det som alla andra gjorde.

Som vuxen bestämde jag mig för att plugga upp mina betyg på distans. Matten var ju då såklart ett av ämnena som jag behövde. Jag hade ont i magen och lite ångest redan när jag köpte böckerna.

Men när jag väl började så kunde jag ju, jag kunde och jag tyckte att det var roligt! Jag klarade Matte 1b och matte 2b!!

Tänk om jag hade fått läxhjälp som barn. Någon som hjälpte mig att förstå hur jag skulle tänka, som peppade och fanns där när jag körde fast. Så mycket lättare min skolgång hade varit då. Jag hade inte känt mig dum och skolkat. Jag hade inte behövd låtsats att jag var för cool och obrydd för att bry mig om betygen (för det gjorde jag ju egentligen)

Läxhjälp från Allakando

Känner du eller kanske ditt barn att ni skulle behöva hjälp med läxor?
Det spelar ingen roll om det är grundskola, gymnasieskola eller vilken inrikting på gymnasiet man går. Man kan även få hjälp som universitet eller högskolestuderande!

Hos Allakando kan du få hjälp med bland annat Matte, Svenska, Engelska, Biologi, Fysik och en hel drös med fler ämnen.

Du kan få hjälp hemma hos dig, på biblioteket eller till och med Online.

De som hjälper ditt barn eller dig med studierna har goda gymnasie- och högskolebetyg + meriter.
De går igenom en intervju, tester och provundervisning. De får utbildning i Allakandos pedagogiska metod och vidare utbildning inom specialområden.
De får även kontinuerlig feedback och coaching i läxhjälp

Har du märkt att ditt barn har svårt för något ämne? Kanske kan ni få hjälpen ni behöver och som inte lärarna har tid med pga. de stora klasserna.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X