Då var det måndag igen

Inte för att det känns som måndag. Här börjar dagarna flyta ihop lite.
Jag gick upp vid 10 tiden… vi åt en härlig ”söndags frukost” och sen har jag städat undan lite.
Det känns verkligen inte som en måndag, rätt skön känsla men ändå inte. Speciellt när man ska hålla sig inne och inte har valet att göra vad man vanligtvis skulle ha gjort när man är ledig.

Jag känner hur jag sitter och äter hela dagarna. Är så uttråkad så jag bakar och äter, bakar och äter, sitter, bakar och äter…

Så nu har jag bestämt att vi ska köpa hem en crosstrainer. Har letat runt och bestämt mig för en från Decathlon som verkar super bra men ändå inte så jätte dyr. Man kan koppla den till sin telefon (eller ipad) och med ett program kan man samla medaljer, se hur mkt man tränat och hur mkt man förbränner osv. Verkar som det blir lite roligare att träna då.

Tyvärr så finns inte just den modellen jag vill ha i lager så vi får vänta och se om den kommer in snart. Hoppas det

Åh en annan rolig sak som jag måste visa er!
Sen vi flyttade hit för snart fyra år sedan så har vi haft en gasspis. Det är nog majoriteten av alla hem här som har gasspis. Varför vet jag inte, kanske billigare? Eller för att man ofta får elavbrott här så då är det ju bra att man kan laga mat fast det inte finns nån el.
Jag har hatat denna gasspis sedan dag ett… jag avskyr att rengöra den och jag avskyr att laga mat på den! Men så nu äntligen har jag fått en induktionshäll… wohoo!!
Jag älskar den och helt plötsligt har det blivit så roligt att laga mat igen!

Följ:

15 Kommentarer

 1. 30 mars, 2020 / 15:37

  Jag skulle lätt vilja äga en crosstrainer 🙂 de är sjukt sköna – har testat på gym för ett ex antal år sedan å de kändes i rumpa rygg ben o armar att man har tränat 🙂 får bli en framtida investering tror jag ;p vars tusan vi nu ska få plats med den haha

 2. 30 mars, 2020 / 16:25

  Alltså jag tycker det är så sjukt tråkigt att träna på crosstrainer. Står ut max fem minuter, haha. Men bra att du hittat en som du gillar. Den verkar bra ju. Hoppas att den snart kommer in i lager. Usch, jag gillar inte gasspis. När vi var på Gotland så var det gasspis i stugan vi hyrde. Det blev så att vi köpte en massa micromat istället. Skönt att du nu har en induktionshäll istället.

  • Jenny
   Författare
   1 april, 2020 / 21:22

   Vi hade ett bra löpband och vikter där vi bodde innan.
   Vi tog inte med det när vi flyttade för vi tänkte att vi inte skulle ha någonstans att ställa det.

   Att köpa nytt blir billigare än att frakta hit dem och då bestämde jag att vi ska ha en crosstrainer.
   Tycker löpband är så lååååångtråkigt… haha… tänk så olika man känner.

 3. 30 mars, 2020 / 17:42

  Det är nästan samma här. Bakar o äter haha. Har börjat göra små sysslor under dagarna nu istället för att inte falla tillbaka i samma spår.
  Härligt med crosstrainer och slippa gå till ett gym för att träna

 4. 30 mars, 2020 / 20:12

  Här hemma är alla dagar helg, eller alla dagar vardag. Hade det inte varit för att jag på bloggen publicerar vissa inlägg återkommande på måndagar, onsdagar och söndagar och älskar att skriva i min almanacka så hade jag tappat bort mig för länge sedan. Vad fantastiskt med häll! Jag hade nog tyckt att gasspis var obehagligt. Kram!

 5. 30 mars, 2020 / 21:46

  Haha ja här flyter dagarna också ihop lite.. Jag önskade kassörskan på Ica idag en trevlig helg 🤣

 6. 31 mars, 2020 / 02:17

  Jag förstår det där med gasspisen, jag har i o för sig aldrig testat en, lagar ju typ aldrig mat heller haha, men jag är livrädd för gasspis, nojja deluxe! Så fint det blev med den nya! Jag har ju inte läst din blogg så länge, vart bor du? 😀 (annars är det mitt dåliga minne haha)
  Angelica Elversson postade nyligen…Hur går sysselsättningen jag var så livrädd för??My Profile

  • Jenny
   Författare
   1 april, 2020 / 21:19

   Inte lätt att hålla reda på alla 😉
   Vi bor i Turkiet 🙂

 7. 31 mars, 2020 / 08:21

  haha ja sambon har varit hemma lite över en vecka nu, och har börjat bli lite dygn vill, så lätt man blir det när man bara går hemma ❤
  jessica postade nyligen…veckolistan v 13My Profile

 8. 31 mars, 2020 / 10:16

  Åh jag skulle också vilja ha en crosstrainer hemma, älskar dom! Men tyvärr finns det inte plats i min lilla tvåa… Jag fick också en induktionshäll när de renoverade mitt kök & vilken skillnad det är!
  Kram

 9. 31 mars, 2020 / 10:39

  Håller med dej det är så tråkigt att bara vara hemma❤️ jag gör typ samma sak äter och bakar och Sean ser film 😀 men hoppas du får en underbar dag

 10. 31 mars, 2020 / 11:54

  Ja man blir verkligen veckovild lätt nu. Så skönt med en riktig spis nu då, förstår frustrationen. Vi skall försöka komma igång med hemma träning här med
  Lexochlogan postade nyligen…ALTANBYGGE OCH ATT LÅTA BARNEN DELTAMy Profile

 11. 31 mars, 2020 / 12:50

  Gasspisar är ganska vanligt i USA också, många av mina vänner där har sådana och är helt förvirrade när de kommer hit…, jag gillar dem i bland men inte till all matlagning. Just nu har jag induktion men kunde tänkt mig både ock.

  Här jobbar vi på som vanligt, men håller distansen. Förstår om det blir konstigt att sitta helt i karantän

 12. Paulina
  31 mars, 2020 / 16:35

  Jag har också en tendens att äta när jag är hemma och uttråkad 😅 Vad bra att du ska skaffa en crosstrainer. Är bra träning 😊💪🏻

 13. 31 mars, 2020 / 22:25

  Så smidigt crosstrainer som kan kopplas ihop med telefonen!! 🙂

  Så skönt med induktionshäll, vi har haft vår i över 10 år och är galet nöjd mer vår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X