April, april…

Så var det april…
Mars känns som den har varit en hel evighet lång.
Den 11 mars fick vi här första fallet av Corona, snabbt som ögat stängde landet alla skolor och förskolor. Så barnen har varit hemma nu i två veckor.
Skolorna fortsätter att vara stängda och så även landets gränser.

Jag har en känsla av att April kommer att fortsätta i samma anda som mars. Mycket tid som får spenderas inomhus och fler restriktioner från staten.
Antalet sjuka ökar lavinartat så jag ser inte att det kommer återgå till det normala än på ett tag.

Hur är dagarna för dig?
Knatar det på som vanligt?

Nu börjar värmen komma, så tråkigt med viruset som skulle komma nu precis. Kunde det inte ha kommit typ i September, när man ändå gärna håller sig hemma. Nu när fina vädret kommer så vill man ju vara ute, umgås, sola och bada. Usch… så trött på detta virus, men ändå det enda jag har att skriva om just nu känns det som. Ja om jag inte ska skriva om att jag idag har tvättat två maskiner tvätt, bäddat alla sängar, hängt upp tvätt ute på balkongen och kört ett varv med dammsugaren. Livet här är liksom inte så mycket mer spännande än så just nu.

Något jag ser fram emot SJUKT mycket är att på fredag startar säsong 4 av La casa de Papel

Följ:

14 Kommentarer

 1. 1 april, 2020 / 17:32

  Jag tror också allt med Corona lär hemsöka oss hela april haha 😂 De är mycket snack om de men isolera sig är väl ändå till överdrift eller?? HAHAHA! Vi har haft fina dagar här men inge jätte varma temperaturer men de är iaf vår här i Norrbotten.

  • Jenny
   Författare
   1 april, 2020 / 21:18

   Njae… vet inte om det är överdrift.
   Jag är inte så rädd för att bli sjuk själv, trots att jag inte är purung längre.
   Men jag har en son som blir väldigt påverkad av en enkel förkylning i andningen så lite orolig är vi för honom.
   Sen håller vi oss hemma så mkt vi kan för att inte bli smittade och sedan, utan att veta det smittar andra som ligger
   i riskzonen. Vi har många i vår närhet som troligtvis inte skulle överleva om de fick detta virus.

 2. Pärla
  1 april, 2020 / 19:44

  Jag tycker det går sådär konstigt fort men ändå känns det som att tiden står still, hehe. Här knatar det på som vanligt mer eller mindre än så länge, får vara glad så länge det varar.
  Tråkigt med värmen förstår jag.
  Men kul att ha något att se fram emot och kika på!

 3. 1 april, 2020 / 20:41

  Våra dagar är också upp och ner på grund av viruset. På lördag har vi varit isolerade i en hel månad men till skillnad från dig så tycker jag att månaden har gått snabbt. Det har nog att göra med att vi är så nya här på gården också efter flytten. Kram!

  • Jenny
   Författare
   1 april, 2020 / 21:16

   Ja det är nog det som är skillnaden.
   Önskar nu att jag hade något roligt projekt att jobba på så att man fick tiden att gå lite fortare.

   Kram kram

 4. 1 april, 2020 / 21:08

  Oj vart bor du? Här borde dom ju ha stängt skolor och dagis faktiskt. Jag är så orolig för Corona men blir less på tjatet överallt. Samtidigt som jag är multisjuk och får tacka adjö till barnen typ. Förbered på o dö? De är jag inprincip.

  • Jenny
   Författare
   1 april, 2020 / 21:15

   Vi bor i Turkiet.

   Fy va hemskt att du känner så, men förstår dig fullt.
   Min mamma har kol och var på väg att dö av en lunginflamation för ca ett år sedan.
   Blir hon smittad så tror jag inte att hennes kropp orkar.

   Tycker det är riktigt läskigt då det är så många liv som står på spel.

   kram kram

 5. 1 april, 2020 / 23:29

  Även jag tror att coronajommer att stanna kvar länge. Tror att Den kommer försvinna efter sommaren någon gång.

 6. 2 april, 2020 / 07:53

  Jag tror tyvärr att det här viruset kommer att hålla på hela april det är verkligen så tråkigt att det ska hålla på att envisas att det ska vara kvar. Här är det folktomt på gatorna och bussar så synd nu när påsken närmar sej och man ska kunna vara ute mer. Jag gör ungefär samma läsa och städa hoppas det ger med sej snart så man kan vara utomhus mer kram <3

 7. 2 april, 2020 / 09:01

  Måste kännas tufft att vara isolerade så, glad att vi fortfarande får röra oss obehindrat. Och här där vi bor vet jag faktiskt ingen (peppar peppar ä) som är sjuk. Ja jag håller med på vintern hade varit bättre nu vill man ju göra så mycket.

 8. 2 april, 2020 / 09:51

  Ja hoppas verkligen det lugnar ner sig snart, sambon går hemma på obestämd tid nu, säkerhets själ från hans jobb, men vi är inte sjuka, sen undviker ja att träffa mina föräldrar för nu då dom båda är i riskzonen, så såklart blir man påverkad. 😔❤️
  Jessica postade nyligen…Bujo aprilMy Profile

 9. 2 april, 2020 / 13:28

  Med tanken på hur snabbt allt det här hände och i vilken takt det går så tror även jag att april blir samma lika som mars. Men jag tror och hoppas att det hela vänder tills i Maj🙏

 10. 5 april, 2020 / 10:56

  Unfortunately I cannot understand your language. but it looks good..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X