Tryggt och roligt spelande

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med spelkonto.com////

Jag har alltid tyckt det är roligt att spela. 
Oavsett om det är klassiska brädspel, vinst varje gång på grönan eller lotteri.

Dyraste basketbollen jag någonsin har vunnit

Jag minns en gång på grönan, när jag var där med äldsta sonen som då var ca 13 år. Man kunde vinna en stor basketboll genom att få i bollar i korgen. 
Man såg en efter en gå där ifrån med sina stora basketbollar (alltså så stora som typ 0,5 meter i diameter) och sonen ville så gärna vinna en. Har för mig att det kostade typ 25 kronor för ca 4 bollar man fick kasta… vi kastade och kastade, men jag har ju typ inget bollsinne över huvud taget och sonen kastade bara sämre och sämre för varje boll (pga. han blev ju mer och mer ivrig). Tillslut vann vi den där jäkla basketbollen och vi gick nöjda där ifrån. 

Vi blev hungriga efter all spänning och bestämde oss för att äta något. Det var då jag upptäckte att vi hade spenderat nästan 500 kronor på att få den där jäkla basketbollen. Hade ju varit både lättare och billigare att bara köpa en boll i affären.

Vem var egentligen vinnaren?

Det är något med spel som gör oss människor blinda på något vis. Vi märker inte hur mycket vi spenderar för att vinna.  För den där basketbollen var ju egentligen inte en vinst för mig och sonen utan det var  ju  en vinst för Gröna Lund.

Viktigt att sätta en gräns och budget

Därför tror jag det är viktigt att om man vill spela online att man gör det med sunt förnuft, att innan man börjar spela sätta upp en budget för hur mycket man kan spendera och när man spenderat det så får man ta en paus tills man känner att man har råd att lägga upp en ny budget. Annars kan det vara lätt att man gör som vi gjorde på Grönan, spelar så man knappt har råd att köpa mat för att man råkat spela upp alla sina pengar.

Kan man lita på alla spelsidor?

Bestämmer man sig för att prova lyckan så är det viktigt att man kollar upp vilka olika  spelbolag som finns och  hittar de som är pålitliga och säkra. Nu  finns det ju så mycket  olika sidor och det  poppar upp lite här och var. Vissa är nog även för bra för att vara sant. 

Har du provat att spela online?
Vad har du spelat då?

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 14 april, 2020 / 11:48

    Idag är de ju noga med konton, hjälp och så vidare när fet gäller spelsajter vilket jag tycker är superbra. Spelar aldrig, vinner ändå aldrig men tänk pm man testa och vann en stor vinst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X