Var förberedd på högskoleprovet

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med hpguiden.se ///

När jag var ung och dum

När jag gick i skolan så var jag inte alls intresserad av att vara där. Inte alls speciellt motiverad att försöka få bra betyg osv. Dum och ung som man brukar säga.

När jag hade fått mina tvillingar så bestämde jag mig för att plugga till banskötare, jag jobbade redan som det men utan utbildning är det inte så lätt att få en fast tjänst.

Drömutbildningen inom räckhåll

Jag jobbade sedan länge som barnmorska men hade under flera år en dröm att utbilda mig till barnmorska. Det som höll mig tillbaka var att jag inte hade fullständiga betyg från gymnasiet. Så jag började plugga på distans, en kurs i taget och sakta men säkert så fick jag de kurser som krävs.
Dock var jag osäker på om mina. poäng skulle räcka att bli antagen till sjuksköteutbildningen som krävs för att sedan kunna plugga vidare till Barnmorska så jag tänkte att jag skulle prova att göra högskoleprovet.

Dock så flyttade vi ju innan jag hann göra det.

Få hjälp att förbereda dig

Jag är alltid nervös inför prov och högskoleprovet är nog ett av de prov som skulle få alla mina nerver att gå ”bananas”. Speciellt eftersom jag aldrig har gjort ett sånt prov.
Högskoleprovet innefattar ju så mycket och tar så många timmar.

Jag har inte trott att man kan förbereda sig inför högskoleprovet. Men det kan man faktiskt!
Det finns en sida som heter Högskoleprovguiden där man kan få coaching inför provet helt gratis, eller så blir du VIP-medlem och får då lite mer hjälp som bland annat en personlig coach. som fått 2.0 på provet, studieupplägg, support och hjälp med strategier på alla delar av provet.

Nästa prov 18 oktober

Provet som skulle ha varit den 4 april ställdes ju in pga Corona. Men det ger oss ju mer tid att öva in för nästa prov som är söndagen den 18 oktober!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X