Kontorsstolar hos Aktiv Miljö

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med aktivmiljo.se ///

Jag har för det mesta jobbat inom yrken där jag har rört på mig om dagarna. Alltså inte stillasittande längre stunder.

Nu jobbar jag endel hemifrån (bland annat med bloggen) och det blir en hel del stillasittande om dagarna.

En bra stol gör mycket

I början satt jag i köket vid köksbordet på en köksstol. Jag började känna av värk i ländryggen och kopplade det till att jag har sovit illa på något sätt. Men sen kom jag på att det nog berodde på hur jag satt vid datorn. Så då flyttade jag in i dotterns rum och sitter vid en bra ergonomisk kontorsstol. Ca 10 dagar senare kände jag redan en skillnad i ryggen. Vaknade inte stel och öm och kan sitta i längre stunder utan att känna att jag måste röra på mig.

Det är viktigt att sitta bra, speciellt om man sitter längre stunder och dagligen.

Aktivmiljö en sida som erbjuder både privatpersoner men framför allt arbetsplatser ett komplett utbud av möbler. Ergonomiskabord, kontorsstolar, belysning, loungemöbler, konferensmöbler och mycket mer.

Hjälp att anpassa möblerna.

För en arbetsgivare (men även privatperson) så är bra och ergonomiska kontorsstolar en investering som lönar sig i långa loppet. Detta eftersom att arbetstagarna genom att sitta bra motverkar belastningsskador och då även sjukskrivningar som kan komma efter att i lång tid suttit fel vid sina skrivbord.

Bestämmer man sig för att köpa sina kontorsmöbler från Aktiv Miljö så får man hjälp med anpassningar som att tex ställa in kontorsstolarna efter personen som ska sitta på den och de visar vilka funktioner som finns.

Hos Aktiv Miljö är det enkelt att vara kund. Man har alltid samma rådgivare och det är alltid samma person som hjälper till med både rådgivning och beställning.

Dessutom erbjuder Aktiv Miljö prismatchning så skulle du hitta samma vara billigare hos någon annan så prismatchar de.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X