Bästa stället för telefontillbehör

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med Fyndiq.se ///

Det går åt

Här hemma är mobil och ipad tillbehör förbrukningsvaror. Hur är det hemma hos er?

Det går åt laddare, skal och skärmskydd. Det gör verkligen det. Jag är sån som gillar att byta utseende på mobilen och barnen tappar sina mobiler i backen rätt så ofta och då spricker skalen (hellre det än att mobilerna går sönder) så det blir att köpa nya (så de skyddar nästa gång de tappas.

Viktigt att skalet är helt

Jag har märkt att har man ett trasigt skal eller skärmskydd och sen tappar mobilen så går ofta glaset sönder på telefonen. Men har man intakta skydd så går skydden sönder men mobilen klarar sig.

Förut kunde jag ha kvar skydd som var lite trasiga, men nu har jag lärt mig att går skydden sönder så lönar det sig att byta skal eller skärmskydd. Det är oftast billigare än att byta skärm på telefonen.

Sladdar går åt det med

Något annat som oftast måste köpas är sladdar så man kan ladda telefoner och ipad’s. De blir ju ofta glapp och slutar att fungera.
Vi är många i familjen och alla har mobiler/paddor och det är alltid någon som letar efter en sladd eller någon vars sladd har gått sönder.

Tidigare köpte jag alltid original sladdar men det blev för dyrt i längden och de går sönder de med.

Så nu har jag börjat beställa sladdar och skydd från Fyndiq.
Jag upplever att deras grejer är riktigt bra och de har ett OTROLIGT stort utbud på skal. Du kan hitta allt från märken som Ideal of sweden och Holdit. Men även andra märken som man inte kan hitta överallt.

Mina senaste köp från Fyndiq:

Alla dessa produkter som du ser i galleriet ovan har jag köpt hos Fyndiq.

Mycket mer än ”bara” mobiltillbehör

Har du inte varit inne på sidan förut så tycker jag du ska klicka dig in och se vad de har att erbjuda.
De har inte bara mobiltillbehör utan även leksaker, smink, och inredning!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X