Då tiden stod stilla…

Förra månaden var det en absolut bloggtorka här.
Det har känts som att tiden stått stilla. Som att vi bara går och väntar på att det ska hända något.
En hel månad har passerat och vi har inte gjort någonting.
Varje kväll när nyheterna börjar på tv så hoppas man på goda nyheter om antingen Corona eller om hur vi ska leva framöver.

I förra veckan fick vi äntligen lite goda nyheter då de hade ett kabinett möte och det bestämdes en hel del för att sakta återgå till det normala igen, med förhoppningsvis inte så många ökade fall av smittade.

Lite av det som bestämdes och började gälla idag:

 • Barn mellan 0-18 år får nu vara ute två dagar i veckan mellan klockan 14-20.
 • Restauranger, Cafeer, stränder, parker, trädgårdar, körskolor, museer, gym och liknande öppnar igen.
 • Förskolor öppnas

Jag tror och hoppas att utgångsförbudet för barn hävs runt runt den 10 juni, eller senast den 19 juni. Men vi får se… allt kan ju hända.

Det börjar bli tråkigt på riktigt nu. Barnen har tröttnat och jag med. Jag vill kunna göra annat än att bara gå en snabbis till affären.

Men nog om det…

I morsdagspresent så fick jag äntligen min crosstrainer och jag älskar den!!! Den är riktig bra!!
Den har hjul så man kan rulla fram den till tvn vi har i sovrummet och sätta på en serie eller nått true crime avsnitt. Då går en timme sjukt fort!!
Jag fick den i måndags förra veckan och jag har tränat varje dag sedan dess och sen i måndags har jag gått ner -2,5 kg, ingen diet, utan bara tränat en timme om dagen!!!

Dottern testar den

Annars så händer inte så mycket här.
Vi har lite planer som jag slipar på, men det verkar ta tid att hitta rätt. Men mer om det skriver jag när det blir aktuellt och helt säkert. 😉

Hoppas ni får en fin start på veckan!

Följ:

11 Kommentarer

 1. 2 juni, 2020 / 01:11

  Bloggtorka är ju helt normalt man kan inte alltid vara hajj att blogga -’får själv såna luckor men bloggar om kläder lr tipsar om nånting då för blogga är mitt liv liksom ☺️ Men har man barn är de ju en annan femma

 2. 2 juni, 2020 / 11:39

  Det är ju positivt att det går framåt, att ni får vistas mer ute och att saker och ting öppnas igen! Underbart! Vad roligt med din crosstrainer också. Jag har aldrig fastnat för den maskinen, jag orkar bara två minuter =)

  • Jenny
   Författare
   2 juni, 2020 / 12:38

   Jag orkade fem minuter Max förut. Men nu fixar jag en timme 👍🏼😃

 3. 2 juni, 2020 / 12:06

  Välkommen tillbaka och ibland har man bloggtorka 😊..
  vilken fin present du fick på morsdag 😊 kul att du äntligen fick den 👍 ha en bra tisdag

 4. 2 juni, 2020 / 13:09

  Här var det också total bloggtorka förra månaden, och även om det inte är lika omfattande restriktioner i Sverige i dessa coronatider, så känns det ändå som väntans tider. Särskilt när saker man sett fram emot är inställda. Jag kan tänka mig hur urtråkigt det måste vara för barnen att ha utegångsförbud. Skönt att det börjar röra sig åt rätt håll nu.

  Crosstrainer verkar toppenbra! Så duktig och flitig du varit med att använda den. -2,5kg på så kort tid var inte dåligt!!😃

  Kramar!❤️
  Lillan Kind postade nyligen…Ännu ett tappert försökMy Profile

 5. 2 juni, 2020 / 13:42

  Bloggtorka har jag också haft under en längre period. Men har kommit igång lite smått igen. Får hoppas att det håller i sig.
  En crosstrainer har jag funderat på att skaffa. Och nu när jag ser hur mycket du har gått ner så blir jag ännu mer sugen.

 6. Paulina
  2 juni, 2020 / 21:20

  Känns skönt att det börjar öppna lite nu igen. Vill att det ska bli som vanligt nu. Här i Sverige har vi ändå inte haft det så farligt.

 7. 2 juni, 2020 / 23:28

  Skönt att det har lättast upp lite med restriktionerna i alla fall 🙂 oj, en crosstrainer i morsdag-present var inte illa!

 8. 3 juni, 2020 / 09:23

  Känns så märkligt att våra liv ser helt olika ut trots att vi har samma virus ute i världen. Här pågår livet ganska mycket som vanligt, lite kortare öppettider i affärerna, lite begränsnigar om hur många som får vara inne i butiken, större avstånd mellan borden och en bön om att vi självmant ska hålla distansen och sätta oss i karantän om vi tillhör riskgrupperna….. Här i Skåne har vi ändå klarat oss ganska lindrigt om man jämför med Stockholm

 9. 3 juni, 2020 / 11:45

  Det låter ju posetivt att det går framåt för er jallafal jag hopas ju att det här med corana är ett minne blått i sommar 😊 härligt att du börjar tränna lite när man gör någåt annat samtidigt så går tiden väldigt fort 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X