Freedom! En helt fantastisk dag!!

Igår var det en helt fantastisk dag och idag känner jag mig så fylld av glädje och energi! Har inte känt mig så här pigg sen i mars!

Inget som passar längre

Igår åkte vi tidigt på morgonen till AVM (shopping galleriorna här kalls så). Jag är i desperat behov av nya sommarkläder. Jag har gått upp rätt mkt i vikt under vintern och även fast jag är på väg ner igen så sitter inga av mina gamla kläder bra.

Innan vi gick in i gallerian så tog de temperatur på oss, har man över 38 grader så får man inte gå in.

Respekt till alla som måste arbeta med ansiktsmask hela dagen

Att handla med munskydd är inte direkt kul. Så jobbigt att andas in sin egen andedräkt i flera timmar. Mina sympatier går till alla inom sjukvården som måste använda dessa skydd hela dagarna.

Innan man går in i alla affärer så står det handsprit vid ingången. De har bara 2-3 omklädningsrum öppna och efter varje som har varit inne och provat kläder så går en person in och decificerar och sen måste det gå 10 minuter innan nästa person får gå in och prova kläder.
Kläderna som man har provat och inte vill köpa ångar de med något medel och sen måste de vänta någon dag (om jag förstod rätt) innan de hängs ut igen för nästa att prova/köpa. På hm kunde man inte prova kläder alls.

Som vanligt, mest till barnen

Hittade inte så jätte mycket kläder, två klänningar bara och sen massor till barnen (som vanligt).
Får göra en beställning hem istället så man kan prova (från HM då… )

Vi åkte hem och hämtade kidsen som igår fick vara ute mellan 14-20, vi åkte till vår favorit restaurang (restaurangerna öppnade i måndags igen) och åt en härlig middag. Åh som jag har saknat att sitta på en restaurang och bli serverad. Hahaha….

Efter maten promenerade vi ner till havet och köpte glass till efterrätt. Vi satt på stranden och barnen fick leka. Så skönt att kunna vara ute utan att känna stress att vi måste hem. Vädret igår var perfekt väder för att vara ute, varmt men ändå rätt blåsigt så det var ändå behagligt.

När klockan var runt 19 så bestämde vi oss för att dra oss hemåt. Barnen var mer än nöjda och efter en dusch somnade de och sov som stockar.

I morgon får vi gå ut igen och vi längtar redan!!

Följ:

13 Kommentarer

 1. 4 juni, 2020 / 12:24

  Blir alltid så haha. Man tänker handla till sig själv men blir alltid till barnen haha. Känner så igen de. Igår var jag i stan och handlade. De med foppisar till barnen och en kofta samt en sjal till mig

 2. 4 juni, 2020 / 12:48

  Vilka härliga bilder och vilken dag ni haft. Låter superskönt!
  Men oj vilket jobb det är att gå och shoppa! Känner också att jag vill skicka all heder åt personal i butiker och inom sjukvården som dras med alla skydd hela tiden 🥰

 3. Pärla
  4 juni, 2020 / 13:23

  Skönt med bra riktlinjer ändå men ja, stackars de som jobbar i full mundering hela tiden! Tråkigt med kläderna och visst är det så att man sällan hittar när man väl ska ha. Men ni verkar ha haft en helmysig dag iallafall!

 4. 4 juni, 2020 / 14:58

  Vad mycket som händer gör att handla och prova kläder men det är ju toppen att de tar det på sånt allvar. Tycker synd om personal som får allt extrajobb.

 5. 4 juni, 2020 / 18:05

  Vad gott 😊 härliga bilder 😊 låter som ni haft en bra dag

 6. 4 juni, 2020 / 19:21

  Kul att få shoppa o unna sig lite 😀 men de förtjänar vi alla ju 😀 ja vilket väder – dock har vi varmt men halvmulet typ bara

 7. 4 juni, 2020 / 20:52

  Men åh Vilken lycka att kunna gå ut igen!😄 Kan nästan känna din glädje genom skärmen!😄
  Ja det måste vara fruktansvärt jobbigt att arbeta i full skyddsmundering. Jag har undrat hur de som gör det står ut.
  Jag avskyr att prova kläder så det blir oftast mer eller mindre lyckade chansköp😆

  Ha en fortsatt härlig frihet!

  Kram!

 8. 4 juni, 2020 / 23:47

  Ja fy så jobbigt det är att andas igenom munskydd, all cred till alla som jobbar så!
  Vilka härliga bilder och så underbart att ni kunde gå till eran favorit resturang igen… Var så länge sedan jag var ute och åt – som man längtar!
  Kram ♡

 9. Maten ser ju helt ljuvlig ut! Kände direkt ett stort sug efter mat. Vaknade då sonen skulle in efter avslutningsmiddag med sina klasskompisar samt lärare då han slutar om prick en vecka.

  Det där med kläder är tufft, tycker jämt det är svårt att hitta åt sig själv.

 10. 5 juni, 2020 / 10:32

  Så härligt att få gå ut igen…här hemma ska vi få börja resa inom Sverige nästa vecka. I skåne har vi inte varit så drabbade men blir irriterad när folk inte kan hålla distansen eller hålla sig till mindre grupper.

  njut nu allt vad ni kan.

 11. 5 juni, 2020 / 11:31

  Det är samma här. Handlar mer åt sonen än till mig själv. Fann nyligen två par skor för hundra kronor. Vilket var ett fynd. Brukar inte finns något som verkligen passar mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X